ÇYDD Baden Württemberg’de Yeni Dönem

ÇYDD Baden Württemberg’de Yeni Dönem

ABONE OL
23:09 - 07/07/2020 23:09
ÇYDD Baden Württemberg’de Yeni Dönem
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Baden Württemberg, geçen Pazar günü Stuttgart’ta düzenlenen genel kurulda yeni yönetimini belirledi. Başkan Ahmet Gül, yeni dönemde derneğin büyüme ve daha etkin faaliyetler gerçekleştirme hedefleri bulunduğuna dikkat çekti

İki yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Baden Württemberg’de yeni yönetim belirlendi. Geçtiğimiz Pazar günü Stuttgart’ta düzenlenen genel kurulda yapılan seçimde, derneğin başkanlığını yürüten Ahmet Gül, güven tazeleyerek bu göreve yeniden seçildi. ÇYDD Baden Württemberg’in yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Ahmet Gül (Başkan), Nilgün Altınkurt (Başkan Yardımcısı), Mustafa Akdenizli (Sayman Üye), Onur Birsöz (Yazman Üye), Seçil Yüksel Berberoğlu (Halkla İlişkiler), Özge Ela Memiş (Üye), Elif Şahin (Üye), Derya Tezelli (Üye), Işın Toymaz (Üye), Ramazan Kenar (Üye)  ve Engin Candan (Denetimden Sorumlu Üye).

‘Her alanda fırsat eşitliği’

Üyelerin yoğun katılım gösterdiği genel kurulda kısa bir konuşma yapan Gül, “Dernek olarak dil, din, ırk ve benzeri hiçbir ayırım gözetmeksizin, ihtiyaç sahibi herkese, her alanda fırsat eşitliği sunmayı ve bu konularda bölgemizin en önemli başvuru merkezi olmayı hedeflemiştik. Bu hedefimize ulaşmak için geçtiğimiz iki yıl içerisinde birçok faaliyete imza attık” dedi.

Derneğin eski yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Gül, “Yönetimimizin eski üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Yeni yönetimimize ise başarılar diliyorum. Yeni dönemde derneğimizin daha da büyüyeceğine, etki alanını genişleteceğine ve gücüne güç katacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

‘Derneğin temelini attı’

ÇYDD Baden Württemberg Başkanı Ahmet Gül, 1970 Konya doğumlu. Eğitimini Almanya’da tamamlayan Gül, Stuttgart Devlet Konservatuarı’nda şan eğitimi aldı. Uzmanlık alanı kültürlerarası diyalog olan Gül, uzun yıllar farklı Türk ve Alman derneklerinde yöneticilik yaptıktan sonra, 8 Temmuz 2018 tarihinde Stuttgart’ta arkadaşlarıyla birlikte ÇYDD Baden Württemberg’i kurdu.

ha-ber.com/Stuttgart/Ahmet Birinci

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.