Cüneyt Arkın, Efe Güngör dostluğu tazelendi

Cüneyt Arkın, Efe Güngör dostluğu tazelendi

ABONE OL
23:54 - 15/06/2022 23:54
Cüneyt Arkın, Efe Güngör dostluğu tazelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

2007 yılında, Cüneyt Arkın’ın Almanya’nın Fürth kentinde verdiği uyuşturucu seminerinde yollarının kesiştiğini belirten, ünlü sanatçı Efe Güngör, yıllar sonra onu İstanbul`daki evinde ziyaret etti. Baba oğul misali uzun uzun eski günler yad edildi.

Gerek Türkiye’de gerekse Almanya’da, unutulmaz sanatçı Özay Gönlüm’ü müziği ile yaşatan Denizlili sanatçı Efe Güngör, ‘ün, ünlü sanatçı Cüneyt Arkın ile dostluğu yıllar sonra yeniden tazelendi. Dostlukları, Cüneyt Arkın’ın, 2007 yılında Almanya’nın Fürth kentinde, alkol ve uyuşturucu seminerine katılması ile Fürth`de başladığını ifade eden Efe Güngör, o zamandan sonra defalarca buluştuklarını baba oğul misali, sık sık görüştüklerini, ama sonradan yoğun konser ve çalışmalar ve de pandemi nedeniyle görüşmelerin sekteye uğradığını anlattı. Hasretin, Cüneyt Arkın ‚ı evinde ziyareti ile son bulduğunu dillendiren Efe Güngör, gazetemize dostlukları ile ilgili şunları anlattı.

ALKOL VE UYUŞTURUCU SEMİNERİNDE TANIŞTIK

2007’de Fürth kentinde uyuşturucuya karşı bir seminer gecesinde birlikte sahne aldık. O anlattı, bende müzik yaptım. Otel’deki sohbetlerimizle dostluğumuzun temelleri atıldı. Ertesi gün onu Türkiye ‘ye yolcu ettim. Cüneyt ağabey, bana ev telefon numarasını verdi ve „ Oğlum İstanbul’a geldiğinde beni muhakkak ara, aramaz isen çok kırılırım „ dedi.

İSTANBUL’A GİTTİĞİMDE ARADIM

Ben 2-3 hafta sonra, İstanbul’a gittiğimde, evine ziyarete gittim. Daha sonraları, birlikte başta Denizli’de, özellikle, ceza evlerinde birlikte uyuşturucu ve alkol seminerlerine, birlikte televizyon programlarına katıldık, hatta benim „ Can Vatan „ adlı türküm de Mehmetçiğe itafen, bir şiir seslendirdi.

PANDEMİ VE ÇALIŞMALAR GÖRÜŞMEYİ ENGELLEDİ

Efe Güngör, Cüneyt Arkın ile görüşmelerinin, çeşitli nedenlerle uzun süre aksadığını belirterek şöyle devam etti:

„ Malum son dönemlerde de pandemide araya girdikten sonra, uzun süre   görüşemedik, ben pandemi sonrası artık görüşmek istediğimi çok özlediğimi belirttim. Cüneyt ağabey ve yengem ‚de aynı duygular içinde olduklarını belirtince geçen hafta evlerine gittim.

ANILARIMIZI TAZELEDİK

Uzun uzun sohbet ederek anılarımızı tazeledik. Önümüzdeki günlerde yapacağım çalışmaları dillendirdim. İnşallah, belki bir film veya dizi çalışmalarımın sinyallerini verdim, destek olacağını ifade etti.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.