Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mutafyan için Ermenice taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mutafyan için Ermenice taziye mesajı

ABONE OL
21:13 - 08/03/2019 21:13
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Mutafyan için Ermenice taziye mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan’ın vefatı dolayısıyla Türkçe ve Ermenice bir mesaj yayımladı.

Erdoğan, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Türkiye Ermenileri Patriği Sayın Mesrob Mutafyan Beyefendi’nin vefatını derin bir teessürle öğrendim. Patrik Mutafyan’ın ailesine, yakınlarına ve tüm Ermeni vatandaşlarımıza taziyelerimi sunuyorum.” ifadesine yer verdi.

Խոր վշտով տեղեկացայ Թուրքիոյ հայոց պատրիարք Յարգելի Մեսրոպ Մութաֆեանի մահը։ Այս կապակցութեամբ կը ցաւակցիմ իր ընտնիքին, հարազատներուն եւ մեր հայ քաղաքացիներուն։

— Recep Tayyip Erdoğan (@RT_Erdogan) 8 Mart 2019

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.

AA ( Anadolu Ajansı ) tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.