Corendon Hava Yolları Almanya’da sponsorluklarla markalaşacak

Corendon Hava Yolları Almanya’da sponsorluklarla markalaşacak

ABONE OL
00:01 - 27/07/2020 00:01
Corendon Hava Yolları Almanya’da sponsorluklarla markalaşacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best
ha-ber.com/Fikri Cinokur/Antalya

Merkezi Antalya’da bulunan Türkiye ve Avrupa’nın en önemli hava yolları şirketlerinden Corendon Airlines, Almanya’da sponsorluklarla markalaşarak büyüyecek.

Avrupa’dan Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerine turist taşıyan Corendon Airlines, Almanya futbol sektöründe en çok şampiyonluk kazanan takımlar arasında ikini sırada gelen 1. FC Nürnberg Futbol Takımı ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Uzun yıllardır Almanya’da gerçekleştirdiği başarılı turistik uçuşlarla Alman pazarında markalaşan Corendon Airlines, 1. FC Nürnberg futbol kulübüne özel tasarladığı 737-800 tipi uçağın tanıtımını Nürnberg Havalimanı’nda gerçekleştirdi.

Gelecek sezon, Corendon Airlines’ın Türkiye ve Avrupa uçuşlarını Nürnberg’de base olarak gerçekleştirecek olan uçak, havalimanına ilk uçuşunu yaparken bir havacılık geleneği olan su takıyla karşılandı.

-Almanya’da sponsorluklarla markalaşıp büyüyecek

Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer,  Ekim ayı itibariyle Nürnberg’den Yunanistan, İspanya, Türkiye, Mısır, İtalya ve İsrail’deki turistik destinasyonlara haftada yaklaşık 50 uçuş düzenleyeceklerini söyledi. Karaer, şunları kaydetti.

”Bu dönem ile birlikte Nürnberg Havalimanı’ndan operasyon gerçekleştiren en büyük turistik havayolu olmayı hedefliyoruz. Almanya’daki markalaşma faaliyetlerimizi güçlendirmek adına böyle güçlü bir takıma sponsor olduk. Almanya’da sponsorluklarla markalaşıp bu ülkede de büyüyeceğiz. İşbirliğimizin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederiz.”

  1. FC Nürnberg Ticari Direktörü Niels Rossow da, Corendon Airlines sponsorluğunun bu zor dönemde her iki taraf için de umut vaad ettiğini, iş birliğinin her iki taraf için de başarılı sonuçlar vereceğini belirtti. Rossow, ”1. FC Nürnberg olarak Corendon Airlines’a teşekkür etmek istiyoruz. Taraftarımız, bugünden itibaren Nürnberg’den tatil destinasyonlarına uçarken kulübümüzün logosunu taşıyan bir uçakla seyahat edebilecek. Bu hem kulübümüz hem taraftarlarımız için gurur verici bir gelişme” dedi.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.