*** ”Çocuklarım tehdit ediliyor”

*** ”Çocuklarım tehdit ediliyor”

ABONE OL
18:59 - 11/06/2009 18:59
*** ”Çocuklarım tehdit ediliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Çocuklarım tehdit ediliyor”

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından 1. FC Köln’den ayrılarak Fenerbahçe’de teknik direktörlük üstlenmeye karar veren Christoph Daum, okulda çocuklarının arkadaşları tarafından saldırıya uğradıklarını ve bazı Kölnlü taraftarların çocuklarına kendisi hakkında kötü şeyler söylediklerini açıkladı

Daum, bu konuda Bild gazetesine yaptığı açıklamada, Almanya’da kendisine karşı çok büyük ölçüde kışkırtıcılık yapıldığını ve birilerinin bu gidişata ”dur” demesi gerektiğini belirterek, ”Okulda çocuklarıma saldırıyorlar, çocuklarım kışkırtılıyor. Bu resmen delilik” dedi.

Bild gazetesi haberi, ”Daum: Çocuklarım tehdit ediliyor” başlığı ile verdi. Çocuklarının okulda sadece arkadaşları tarafından değil, öfkeli bazı Kölnlü yetişkin taraftarlar tarafından da rahatsız edildiğini ifade eden Daum, ”Örneğin, ‘baban karaktersiz’ demişler. Özellikle oğlum Jean-Paul son günlerde, hiç olmadığı kadar ağladı ve bana birçok soru sordu” açıklamasını yaptı.

Daum, eşi Angelica’yla birlikte, 8 yaşındaki oğlu ve 4 yaşındaki kızı Cara-Jolie’yle uzun uzun konuşarak, kendilerine birçok şeyi izah etmek durumunda kaldıklarını kaydederek, ”Bu gerçekten inanılmaz bir şey. 1. FC Köln ile olan açık bir sözleşme çerçevesinde hareket ettim. Yeni kulübümün teklifi de gerçekten muhteşem” diye konuştu.

Gazetenin haberinde, Kölnlü taraftarların Daum’a öfkelerinden dolayı, Ümit Özat için Fenerbahçe’yle Köln arasında yapılması düşünülen jübile maçının da gerçekleşmeyebileceği görüşüne yer verildi.

(A.A) Evren AYDEMİR 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.