*** ”Çocukken şarkıcı olmak istiyordum”

*** ”Çocukken şarkıcı olmak istiyordum”

ABONE OL
16:51 - 23/03/2009 16:51
*** ”Çocukken şarkıcı olmak istiyordum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Çocukken şarkıcı olmak istiyordum”

Alman Yeşiller Partisi’nin Eş Başkanı Cem Özdemir, çocukken kondüktör, daha sonra da bir rock grubunda şarkıcı olmak istediğini söyledi

Focus dergisinin tanınmış kişilere sorduğu soruları yanıtlayan Özdemir, çocukluğunda ne olmak istediği sorusuna karşılık, ”Çocukken önce kondüktör, daha sonra da bir rock grubunda şarkıcı olmak istiyordum” dedi.
    

En hoşuna giden özelliğin sabır olduğunu belirten Özdemir, ”Kime ne gibi sebeple bir nişan verirdiniz?” şeklindeki soruya karşılık da, ”Çocuklarını yalnız yetiştiren, insanlara bakan herkese ve Almanya’ya gelerek çok ağır şartlarda çalışan ilk kuşak göçmenlere” yanıtını verdi.
    

Özdemir, dünyada açlığın, diktatörlüklerin, savaşların ve çevre tahribatının kendisini çalışmaları konusunda motive ettiğini ve bu nedenle de Yeşiller Partisi’ne katıldığını söyledi.
    

Ailesiyle, yakın arkadaşlarıyla, iyi bir yemekte, sinemada, iyi bir kitap okurken ya da iyi bir rock müziğiyle dinlendiğini ifade eden Özdemir, kendisini en fazla cezbeden şeyin ne olduğu şeklindeki bir soru üzerine de, ”Uzun bir günden sonra iyi bir film izlemek” dedi.
    

En fazla severek söylediği şarkının ”Guantanamera” olduğunu kaydeden Özdemir, ”İkinci evinizin nerede olmasını isterdiniz?” sorusuna karşılık da, ”Şu an birincisi bana yetiyor. Ancak daha sonrası için New York ya da İstanbul’u düşünebilirim” yanıtını verdi.
    

En iyi yaptığı yemeğin börek ve poğaça olduğunu ifade eden Özdemir, bir ay boyunca yerini kiminle değişmek istediği şeklindeki bir soru üzerine de, hiç kimseyle hayatını değiştirmek istemediğini kaydetti.
    

Özdemir, en beğendiği kadın oyuncunun Penelope Cruz, en sevdiği erkek oyuncunun da Peter Sellers olduğunu belirterek, tarihte en sevdiği kişinin de Martin Luther King olduğunu sözlerine ekledi.

(A.A) Erbil BAŞAY
 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.