Çin'de futbol ligi müsabakaları ertelendi

Çin'de futbol ligi müsabakaları ertelendi

ABONE OL
09:56 - 30/01/2020 09:56
Çin'de futbol ligi müsabakaları ertelendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Çin Futbol Federasyonu, Vuhan kentinde başlayan Yeni Koronavirüs salgını nedeniyle ülkedeki futbol liglerinin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Çin’de Yeni Koronavirüs salgınının ardından ülkenin futbol federasyonundan erteleme açıklaması geldi.

Çin Futbol Federasyonu, salgın nedeniyle ülkedeki tüm yerel lig müsabakalarının süresiz ertelendiğini açıkladı.

Açıklamada, “Çin Futbol Federasyonu, yeni koronavirüs salgınının yol açtığı zatürreenin engellenmesi ve kontrol edilmesi çalışmalarına ortak olmak ve taraftarların, basının, oyuncuların, antrenörlerin,  hakemlerin, kulüplerin ve stadyum görevlilerinin sağlığını korumak amacıyla, bugünden itibaren tüm düzeydeki yerel liglerin süresiz ertelenmesine karar vermiştir” denildi.

Xinhua’da yer alan haberde ise, Uluslararası Asya turnuvası olan AFC Şampiyonlar Ligi’nde de Çin kulüplerinin yer aldığı grup maçlarının tarihinin salgın nedeniyle yeniden düzenlendiği belirtildi.

soL haber portalı tarafından geçilen tüm haberlerde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Haberler web sayfamızda otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.