CHP NRW Eyalet Birliği yeni yönetimini seçti

CHP NRW Eyalet Birliği yeni yönetimini seçti

ABONE OL
17:16 - 30/01/2020 17:16
CHP NRW Eyalet Birliği yeni yönetimini seçti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyalet Birliği, Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenen olağan genel kurulda yeni yönetim kurulu üyelerini seçti.

Gülcan Demir, Seydi Koparan ve Recai Aksu`nun  divan kurulunu oluşturduğum genel kurula, CHP adına görevli olarak CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Bartınlılar gecesine katılmak üzere Almanya’da bulunan Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Bartın İl Başkanı Selim Karakaş ve Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, CHP Yurtdışı Birliklerinden temsilciler ile kalabalık bir üye topluluğu katıldı.

İstiklal marşı ve demokrasi şehitleri için saygı duruşu ile başlayan genel kurulda; yönetim kurulu asil üyeliklerine Nurcan Gül, Ceren Sarıyar, Cemalettn Özer, İbrahim Vural, Fırat Taraktaş, Ayfer Başlık, Haydar Sezer, Kazım Sarıkaya, İsmail Çayır, Yeter Gülenç ve Şeyda Seka. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Mehmet A. Bozkurt, Muzaffer Darkaya ve Muzaffer Güneş seçildiler.

Denetim Kurulu Üyeliklerine Yaşar Yorulmaz, Cemil Özcan ve Mustafa Demir getirilirken, disiplin kurulu üyeleri de Özcan Balcı, Şaban Yelken ve Cemal Bulut’tan oluştu.

Gece geç saatlere kadar süren genel kurulda seçilen yönetim kurulu üyeleri önümüzdeki günlerde görev dağılımı yapacak.

Genel Kurulda birlik, dayanışma ve dayanışmanın önemine değinilerek tam demokratik ve laik Türkiye için “Gün birlik, beraberlik, dayanışma ve birlikte mücadele günüdür” denildi.

ha-ber.com/Recai Aksu/Dortmund

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.