CHP NRW Birliğinden dijital Cumhuriyet Bayramı kutlaması

CHP NRW Birliğinden dijital Cumhuriyet Bayramı kutlaması

ABONE OL
23:44 - 29/10/2020 23:44
CHP NRW Birliğinden dijital Cumhuriyet Bayramı kutlaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya’nın Kuzey Ren Vesfalya Eyaletinde (NRW) faaliyet gösteren CHP’nin en büyük yurtdışı örgütlenmesi olan NRW Birlikleri Cumhuriyet Bayramı’nı YARIN cuma akşamı dijital platformda kutlama kararı aldı.

Başkan Nurcan Gül imzalı yapılan açıklamada ‚ ‘‘Bugün Cumhuriyetin 97. Kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet bir çağdaşlaşma Projesidir. Ona Türkiye’ den çok uzaklarda da olsa buralarda sahip çıkıyoruz ve asla daha fazla hırpalanmasına müsaade etmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarı, kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, diğer kurucu yol arkadaşlarına, vatan ve millet için ölüme giden, hayatlarından vazgeçen tüm şehitlerimize Tanrıdan rahmet diliyorum.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Yaşasın Cumhuriyet. Cumhuriyetimizin 97. Yılında tüm siyasi yasaklara rağmen, üyelerimizin sağlık durumunun korunmasını dikkate alarak Almanya CHP NRW Birliği Yönetim Kurulu olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasını bu sene dijital ortamda hazırladık. Bu kutlamamızı Türkiye’den katılım sağlamak amacı ve çoğu çalışanlar için hafta sonuna denk getirme amacı ile 30 Ekim Cuma günü saat 19.23 te başlayacak. 1 saatlik Programı Zoom-Sistemi ile yapmaya karar verdik. ‘‘dendi.

Yine Birlik İkinci Başkanı Cemalettin Özer ‘de ‚ ‘‘Cumhuriyetin kazanımlarına, çığır açan reformlarına sahip çıkacağız. Cumhuriyetin yeniden ayağa kalkması için birlik olunmalı, cumhuriyet düşmanlarına karşı daha kararlı biçimde mücadele edilmeli. Cumhuriyet yıkılamayacaktır. Çünkü sahip çıkan sadece şu an biraz suskun olan milyonlar var. ‘‘dedi.

CHP NRW Birliğinin Kutlama Programı şöyle olacak:

  1. Açılış, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı
  2. Günün anlamını vurgulayan Video gösterimi
  3. CHP Yurtdışı Koordinatörümüz Sayın Hakverdi Hakan Gürbüz’ün Selamlaması
  4. CHP NRW Birliği Başkanı Nurcan Gül’ün açılış konuşması
  5. Şiir ve Müzik
  6. Kapanış

Programın moderasyonunu Muzaffer Durkaya yapacak. Bu kutlamaya katılmak isteyen üyelerin öncelikle bedava olan Zoom App i Cep Telefonlarına ya da Bilgisayarlarına indirip yüklemeleri gerekiyor. Bunları yaptıktan ve Afişte görülen Cep Tel. katılımınızı bildirdikten sonra size cuma günü Zoom-Konferans öncesi link yollanacak, iletilecektir, toplu halde. Sizde o linke basarak online katılmış olacaksınız.

CHP NRW yönetimi bu konuda varsa Soru ve Önerilerinizi de beklemekte olup onları Yönetim Kuruluna gönderebilirsiniz.

CHP NRW Birliği Cumhuriyet Bayramı öncesi Eğitim için Tablet kampanyası başlattı

Almanya’daki CHP’liler Türkiye’deki uzaktan eğitimde dar gelirli ailelerin çocuklarına destek amacıyla CHP Genel Merkeziyle koordineli olarak bir Kampanya başlattı. Bu Kampanya kapsamında Üyelerini ve sempatizanlarını Kampanyaya desteğe çağıran CHP NRW Birlikleri Yönetim Kurulu adına Başkan Nurcan Gül ‘’ Sizlerin duyarlılığı uzaktan eğitime destek olacaktır, ille de bir TABLET parası beklemiyoruz. 50 € civarında olan Tabletler için herkes istediği bağış miktarını yapabilir.  Maddi imkânlarınız dahilinde gönlünüzden gelen her meblağ çağdaş nesillerin yetişmesi için eğitime destek olacaktır. Damlaya Damlaya Göl olur MISALI. Desteklerinizi bekliyoruz. Güzellikleri çoğaltan Güzel yüreklerdir, Cumhuriyetimizin geleceğine umut olan herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi. Geleceğe ışık olalım…Sloganıyla devam eden kampanyada şu ana kadar 106 Tablet parası toplanmış bulunuyor. Tablet paralarının yollanması kamu yararına belgesi (Gemeinnützig) olan ve bağış yapanların vergiden düşebilmeleri için CHP NRW Köln Temsilciliği Derneği seçilmiş bulunuyor.

Bu Kampanya sonuçları ile ilgili bilgiler dijital yapılacak Cumhuriyet Bayramı kutlamasına kadar CHP NRW Üyeleri bünyesinde   ve sonrası Kamuoyu ile devam edecek.

ha-ber.com/Mehmet Tanlı

 

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.