CHP Berlin Birliği 7 yaşında

CHP Berlin Birliği 7 yaşında

ABONE OL
22:06 - 27/01/2020 22:06
CHP Berlin Birliği 7 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin CHP Kuruluşunu büyük bir coşkuyla kutladı. Berlin’de büyük faaliyetlere imzasını atan Berlin CHP Birliği kuruluşunun 7.inci yılında muhteşem bir kutlama düzenledi.

Berlin CHP Birlik salonunda yapılan kuruluş kutlama töreni öncesi Başkan Kenan Kolat yeni ve eski üyelere katkılarından dolayı birer teşekkür plaket verdi.

Daha sonra bugüne kadar yönetim kurullarında görev alan yöneticiler ve üyeler ile birlikte büyük bir katılımla unutulmayacak bir kutlama gecesi düzenlendi.

Başkan Kolat, ayrıca geceye katılan bütün bayanlara tek tek çiçek dağıttı.

Berlin CHP Birliğinin eski ve yeni başkanları birlikte özel hazırlanan 7. inci yıl pastasını keserek misafirlere birlikte dağıttılar.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Kolat, “Berlin CHP Birliği 27 Ocak 2013 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bugüne kadar bu yedi yıllık süreçte ben son üç yılında beraberim ve başkanlığını yapıyorum. Fakat daha önce emeği geçmiş çok arkadaşımız var. Bunların Berlin’de CHP’nin örgütlenmesine çok büyük katkıları olmuştur. İki başkanım şu anda yanımda.

Almanya’ da çok önemli bir örgütlenmemiz var. Şu anda Almanya`da 9 Eyalette ve 27 ülkede örgütlüyüz. Önemli sayılara ulaştık. CHP ismiyle örgütlenen ilk parti örgütü biziz. CHP için gerçekten Türkiye’de iktidarın yolu görüldü. Berlin’de arkadaşlarımızla çok iyi çalışmalar sergiliyoruz.

Bugün itibariyle acılı bir gün olması nedeniyle bu geceyi eğlence şeklinde değil, anma olarak düzenliyoruz. Gerçekten böyle acı olayların olmaması için devletin kurumlarının acil önlemler alması gerekiyor” dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.