*** BWK’dan gençlere destek

*** BWK’dan gençlere destek

ABONE OL
09:53 - 01/12/2008 09:53
*** BWK’dan gençlere destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

BWK’dan gençlere destek

Almanya’nın önde gelen bankalarından Commerzbank ile Berlin Kreuzberg Meslek Eğitim Merkezi (BWK) bankacılık sektöründe eğitim yapmak isteyen göçmen gençlere destek için kapılarını açtı

Kreuzberg Meslek Eğitimi Merkezi (BWK), Berlin-Mitte semti Çalışma Dairesi ve Commerzbank işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitim programı çerçevesinde bankacılık alanında meslek eğitimi yapmak isteyen göçmen gençler bir yıl boyunca staj imkanı bulacaklar. Orta dereceli bir okul diploması olan gençlerin yararlanacağı meslek eğitim öncesi staj programı gereği gençler haftada 3 gün Commerzbank’ın bir şubesinde ve haftada 2 günde BWK’da teorik ve pratik bilgi alacaklar. Dokuz ay boyunca sürecek olan eğitim programında ve yapılacak bir sınav sonunda başarılı olan göçmen gençler bankacılık sektöründe meslek eğitim yapma hakkına sahip olacaklar.

Bankacılık alanında meslek eğitimi yapmak ve öneğitim programına katılmak isteyen gençler, BWK’nın meslek danışmanı bayan Dr. Bartsch’a, 61792919 numaralı telefondan başvurabilirler.

M. Sefa DOĞANAY – ha-ber.com

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.