Büyük Şoka Hazır Olun

Büyük Şoka Hazır Olun

ABONE OL
18:03 - 21/02/2022 18:03
Büyük Şoka Hazır Olun
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

International Press (IP) tarafından geçilen Şeytan AVATARINI Gönderecek Büyük Şoka Hazır Olun | Boyut kapıları açılırsa ne olur | Erkan Trükten haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Şeytan AVATARINI Gönderecek Büyük Şoka Hazır Olun | Boyut kapıları açılırsa ne olur | Erkan Trükten haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (1)
  • Mert

    ‘’AKP’NİN AHIRDAKİ İNEK VE KOYUNLARI’’
    https://www.youtube.com/watch?v=7M7RGLGziuY

    Şeytan 20 yıl önce AKP iktidara geldiğinde Rabbine dilekçe verdi kendisini emekliye ıskartaya çıkardı. Zira şeytan; bir kez daha Rabbine isyan etmişti ve Rabbine şöyle demişti. Rabbim; benim işimi benden çok daha iyi yapan bir Kul yaratmışsın. Benim yaptığım iş artık insanlar üstünde pek etkisi kalmadı. Nitekim benim işimi benden çok daha iyi yapan bir Kulun var. Dolayısıyla artık bundan böyle o bu işi yapsın. İnsanlar ölümlü bir varlıkdır, gün gelir o öldüğünde ben yine tekrar mesleğim Şeytanlık yapmaya sürdürürmüyüm onu zaman gösterir, O gün geldiğinde düşünürüm diye Rabbinden kendisini azletmesini istedi. O günden bu güne Şeytan ortada yok. Hiç aranızdan onu gören biri varmı?

    Böyle bir zihniyeti iktidara taşıyan, ve onları yıllarca iktidarda tutan bir toplumun Ahlak’ı yoktur, Dini, İmanı Allah’ı da yoktur. Zira; Dini olmayan bir Ateistin bunlardan çok daha AHLAKLI olduğunu, İnandığı bir Dini olmasa bile Allah’ın emirlerinden biri olan (Nisa Suresi 58) İşi ehline vermektedir. Ateist denen bu insanın İmanı’da olmamış olsa bile, yine Allah’ın bir diğer emri olan (Nisa Suresi 135) Müslümanlardan çok daha adaletlidir.
    Dolayısıyla çok Müslüman hacı hoca ve Ateist insan tanıdım. Şimdi ben onlara AKP yanlısı Müslümanlara soruyorum. ‘’Kim MÜSLÜMAN, kim dinsiz imansız Ateist insan’’?

    Yanıtla
    +0
    -0