Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi’nin ‘Dünya’nın En İyi 101 Oteli’ listesine girdi

Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi’nin ‘Dünya’nın En İyi 101 Oteli’ listesine girdi

ABONE OL
14:25 - 24/01/2024 14:25
Bodrum Loft, Tatler Gezi Rehberi’nin ‘Dünya’nın En İyi 101 Oteli’ listesine girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Akfen Grubu’nun yatırımı olan Bodrum Loft tatil köyü, seyahat yayınlarından Tatler Seyahat Rehberi’ne girdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Bodrum’un Demirbükü Koyu’nda yer alan, doğaya saygılı modern mimarisi, ambiyansı ve restoranlarıyla kısa zamanda Bodrum’un önemli otelleri arasına giren Bodrum Loft tatil köyü, dünya çapında önemli bir başarıya imza attı.

Bodrum Loft, dünyanın saygın seyahat yayınlarından Tatler Seyahat Rehberi’nde, ‘Dünya’nın En İyi 101 Oteli – 2024’ listesinde yer almayı başardı.

Tatler tarafından, her yıl seçkin ve yüksek kaliteli otelleri onurlandırmak için hazırlanan listenin açıklamasında Bodrum Loft’un konumu, hizmet kalitesi ve konaklama deneyimi ile tavsiyeyi hak ettiğine yer verildi.

Bodrum Loft’un listede yer alması Türkiye’nin turizmdeki önemli markası Bodrum’un dünyadaki turizm cazibesini de güçlendiriyor.

‘Sandal, çam, zeytin ve narenciye ağaçlarıyla kaplı bir tepeye taşınmış bir köy gibi hissettiren bir otel’

Açıklamada Bodrum Loft hakkında Tatler Seyahat Rehberi’ndeki yazıya yer verildi. Söz konusu yazıda şu ifadelere yer verildi:

‘Sandal, çam, zeytin ve narenciye ağaçlarıyla kaplı bir tepeye taşınmış bir köy gibi hissettiren bir otel düşünün, elbette geceleri ağaçları peri ışıklarıyla aydınlatılan bir köy. Bu huzurlu sığınak, çoğunlukla tek katlı villalardan oluşuyor ve minimalist bir havası var. Ve iki yerleşik restorandan sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde: Ege yemekleri sunan Loft Elia (domates salatası ve levrek inanılmaz) ve Boğaziçi’nden esinlenen süper şık Paper Moon.

Otelin bulunduğu dik yamaçtan, sevimli sürücülerle dolu buggyler sizi villanızdan denize götürüyor, burada güneşlenme yatakları ve şemsiyeleri olan ahşap güverte, suya inen basamaklar, geçen yatların manzaraları ve buz kovalarında içecekler bulunuyor. Hem rahat hem de mükemmeliyetçi olan bu yer, ev yapımı pizzadan ve pastaneden, sayısız yıldız seyretme noktasına aile dostu bir Türk lezzeti sunuyor.’

Dünyanın birçok ülkesinden tatilcilerin tercih ettiği Bodrum Loft, açıldığı günden bu yana dünya çapında yayın yapan birçok prestijli dergi ve gazetenin listelerinde kendisine yer buldu. The Times, Tatler, Vanity Fair, Conde Nast Traveller, Time, The Telegraph, Forbes gibi yayınlar bunlardan bazıları. (AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.