*** ”Birleşmeniz örnek olsun”

*** ”Birleşmeniz örnek olsun”

ABONE OL
19:24 - 06/07/2009 19:24
*** ”Birleşmeniz örnek olsun”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

 

”Birleşmeniz örnek olsun”

Münih Başkonsolosu Ali Rifat Köksal, Münih Türkgücü ve Münih Ataspor kulüplerinin birleşmesiyle oluşturulan yeni kulüp Münih Türkgücü-Ataspor kulübü yöneticilerini makamında kabul etti

Köksal “bu birleşmenin diğer oluşumlara örnek olsun” dedi.


Almanya`nın iki köklü kulübü Münih Türkgücü ve Münih Ataspor’un 19 Mayıs’ta birleşmesiyle kurulan yeni kulüp “Münih Türkgücü-Ataspor” ‘un yöneticileri Münih Başkonsolosu Ali Rifat Köksal’ı makamında ziyaret etti. Başkonsolos Köksal iki efsanevi kulübün birleşmesinde katkıda bulunanlara teşekkür ettiğini belirterek “iki müstesna kulübün birleşip bir güç birliği oluşturması buradaki Türk toplumu için çok sevindirici bir olaydır. Bu tür birleşmelerin toplumumuzun diğer alanlarındaki oluşumlara örnek teşkil etsin” dedi.


Bünyesindeki on iki takımla iki yüz ellinin üzerinde gence spor yapma olanağı sağlayan yeni kulübün başkanı Hüseyin Delemen “şimdi ilk hedefimiz bu dev kulübe yaraşır bir spor tesisi tahsis edilmesini sağlamaktır. Bu konu ile ilgili olarak yerel Alman makamlarıyla yarından itibaren görüşmelere başlıyoruz” dedi. Nezaket ziyaretinde başkan Hüseyin Delemen’in yanı sıra asbaşkanlar Mustafa Fındık, Taşkın Akkay ve Bülent Teberikler, yönetim kurulu üyeleri İsmet şen ve İrfan Habipoğlu hazır bulundular.

Ahmet İNCEL – ha-ber.com – Münih 

Inal

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.