Bilgi Transferi Anlaşması’nda Son Durum

Bilgi Transferi Anlaşması’nda Son Durum

ABONE OL
16:46 - 21/06/2021 16:46
Bilgi Transferi Anlaşması’nda Son Durum
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Oktan Erdikmen’le @AVRUPADAN haberler tarafından geçilen Bilgi Transferi Anlaşması’nda Son Durum haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bilgi Transferi Anlaşması’nda Son Durum haberi web sayfamıza otomatik olarak youtube’dan geldiği şekliyle yer almaktadır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.
Tüm Yorumlar (2)
  • Mert

    ”ALLAH’TAN KORKUN”!!
    Para sayma makinalarıyla sıfırlayamadıkları Dolar dolusu Ayakkabı kutularının bir açıklamasını bile yapamayanlar. Yarım asırdır avrupa ülkelerine çalışarak emeğinin karşılığında dişinden tırnağından biriktirdikleri birikimini ve ülkesi Türkiye bankalarına yatırdıkları paraları şimdi bu insanları hangi kara para aklama ile ilişkilendireceksiniz?
    Bu insanları niçin zor durumda bırakırsınız mağdur edersiniz, bu nasıl bir zihniyet Devlet yönetimidir böyle?
    Artık bu insanlar yurtdışında parası varsa niçin bundan böyle Türkiye’ye getirsinler?

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Mert

    Türkiye cumhuriyeti devletin hükümetleri 50 yıla aşkın bir zamandır yurtdışında yaşayan vatandaşını sömürüp, mafya düzeni kurmuş hükümetler, ülkeye sıcak kaynak döviz girdisi sağlamak için kendi vatandaşına tuzaklar kurarak yıllardır bir yarasa gibi bu insanların kanını emerek, güvenirliği olmayan bir devlet anlayışı ve yalancı siyasetçilere oy veren aptal avrupalı Türk insanı.
    https://www.hurriyet.com.tr/avrupa/turkiye-gurbetcinin-parasiyla-yapildi-29348551

    https://www.hurriyet.com.tr/avrupa/almanya-nin-icinde-bir-turkiye-var-29336157

    Yeşil sermaye için para toplayan dolandırıcılar, Avrupa’da yaşayan Türkleri yüksek kar payı vaadiyle kandırarak paralarını dolandıran holdingler bu işin cabası. Ağırlıklı olarak Allah’ın dini üzerinden Allah’ın mescidlerinde alnı secdeye giderek dolandıran sahtekarlar bunları Devletin ismini ve dindar siyasetçiler üzerinden yaptılar. Beş meteliksiz oldukları 70 Cent’e muhtaç oldukları günleri ne çabuk unuttular. Bu insanların sırtından hiç inmediler ki, 1965 de başladılar bizim sırtımıza semer vurdular bindiler. Bizler eşek olduğumuz ve onlara baş kaldırmadığımız sürece böyle bir Devlet sırtımızdan hiç inmez.

    Yanıtla
    +0
    -0