Bilet Dükkanı hizmet verdiği ülke sayısını yıl sonuna kadar 45’e çıkarmayı hedefliyor

Bilet Dükkanı hizmet verdiği ülke sayısını yıl sonuna kadar 45’e çıkarmayı hedefliyor

ABONE OL
13:05 - 05/03/2024 13:05
Bilet Dükkanı hizmet verdiği ülke sayısını yıl sonuna kadar 45’e çıkarmayı hedefliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Bilet Dükkanı Üst Yöneticisi (CEO) Ercan Uzman, ‘2024’te acente sayımızı artırmaya ek olarak, 2023’te elde ettiğimiz büyümenin 2024’te daha da artarak devam etme hedefimize önemli bir destek sağlayacak.’ dedi.

Ercan Uzman, AA muhabirine yaptığı değerlendirmede, Bilet Dükkanı’nın 30 yıldır turizm alanında kesintisiz hizmet verdiğini belirtti.

Uçuş, otel, otobüs ,transfer ve araç kiralama gibi hizmetleri sunan seyahat portalı bir marka olarak son teknolojik uygulamaları grup şirketi Roof Stacks ile geliştirerek turizm alanında en iyi kullanıcı deneyimini sağlamayı, akıllı seyahat ve yenilikçi yaklaşımlar hedeflediklerini söyleyen Uzman, şu anda Türkiye, Almanya ve Amerika’da olmak üzere toplam 7 ofisleri olduğunu ve küresel bir marka olma yolunda ilerlediklerini ifade etti.

Uzman, 2023’te ‘Akıllı Seyahat’ mottosu ile yola çıkarak biletdukkani.com seyahat portalını kurduklarını aktararak, ‘Bu portal, kullanıcı dostu bir arayüze sahip ve tüketicilerin işlemlerini saniyeler içinde basit bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bir platform sunuyor. Ayrıca, birbirinden çeşitli ve herkesin kendine uygun bir seçenek bulabileceği cazip indirimler ve özel kampanyalarla sunduğumuz avantajlı fiyatlar, seyahat deneyimlerini herkes için daha keyifli hale getiriyor.’ değerlendirmesinde bulundu.

23 ülkede 3 binden fazla seyahat acentesi için sundukları kapsamlı teknolojik altyapı sayesinde, stratejik partnerlerinin iş süreçlerini etkili bir şekilde yönetmelerine olanak tanıdıklarını vurgulayan Uzman, şöyle devam etti:

‘Acentelerimize ve kullanıcılarımıza binlerce uçuş, otobüs, otel, transfer ve araç kiralama hizmetini hızlı ve avantajlı fiyatlarla sunuyoruz. Çoklu GDS’ler, charter tedarikçileri ve ‘low cost’ hava yolları ile işbirliği yaparak alternatifli ve avantajlı uçak biletlerini kolay bir arayüzle saniyeler içinde satın almalarını sağlıyoruz. Müşterilerimizin ve acentelerin ihtiyaçlarını hızlı ve etkili bir şekilde karşılamak için çaba gösteriyoruz. Ayrıca, konforlu seyahat deneyimleri sağlamak için yüzlerce çözüm ortağı ile çalışıyoruz. Amerika ve Almanya’da da IATA üyesi olarak hem yurt içinde hem de yurt dışında güçlü bir büyüme sürecindeyiz.’

‘Yeni akıllı saat uygulamamız, PNR sorgulama özelliğiyle uçuş detaylarına hızlıca erişim sağlıyor’

Ercan Uzman, Bilet Dükkanı olarak, seyahati fonksiyonellikle birleştirerek Türkiye’de bir ilke imza atarak akıllı saat kullanıcıları için özel olarak tasarladıkları uygulamalarını sunduklarını dile getirdi.

‘Kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak için tasarladığımız bu uygulama, seyahat severlerin uçuş bilgilerini bulmak için e-postaları, farklı uygulamaları veya web sitelerini arayarak zaman kaybetmekten kurtarıyor.’ diyen Uzman, ‘Yeni akıllı saat uygulamamız, PNR sorgulama özelliğiyle uçuş detaylarına hızlıca erişim sağlıyor. Kullanıcılar bu ekran üzerinden seyahatlerini listeleyebiliyor veya PNR sorgulaması yapabiliyorlar. Bu uygulamamız sayesinde, rezervasyonları listeleyerek ve uçuş detaylarına kolayca ulaşımı sağlayarak, akıllı seyahat deneyimine yeni bir soluk getiriyoruz.’ yorumunu yaptı.

Acentelerine rezervasyon, iptal, iade, değişiklik gibi işlemleri online olarak gerçekleştirebildikleri sistemlerimizi sunduklarını hatırlatan Uzman şu ifadeleri kullandı:

‘Bilet Dükkanı olarak, hava yolları ve diğer tedarikçilerin izin verdiği ölçüde otomatik işlem sağlayabiliyoruz. Bunun yanı sıra raporlama, kurumsal firma yönetimi, muhasebe ve finans sistemleri gibi özelliklerimizle diğerlerinden ayrışıyoruz. Gelişmiş otomasyon ve rezervasyon teknolojimizle kompleks taleplerde yaratıcı çözümler sunuyoruz. Turizm sektöründe yenilikçi ve teknoloji dostu bir sistem kullanarak, acentelerin işlemlerini kolaylaştırıyoruz. Ayrıca, müşteri takibi ve taleplerini en üst düzeyde karşılıyoruz. Sağladığımız avantajlarla acenteler, pazarda kazançlı ve rekabetçi bir konuma gelirken modern ve yenilikçi bir yapıya kavuşuyorlar. Geliştirdiğimiz sistemler üzerinde aylık 60 bin işlem hacmiyle acentelere hizmet veriyoruz.’

’45 ülkede olmayı planlıyoruz’

Global bir marka olma yolunda hızlı adımlar atmaya devam edeceklerini dile getiren Uzman, özellikle 2024’te Orta Doğu bölgesinde ciddi bir büyüme hedefleri olduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:

‘Bilet Dükkanı olarak 2024’ün sonunda acente sayımızı 4 bin 500’e çıkararak toplamda 45 ülkede olmayı planlıyoruz. Yeni yılda yüzde 60 yurtiçi, yüzde 40 oranında yurtdışı bilet satışı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Yeni dönemde Orta Doğu pazarına yönelik olarak, işbirliği yaptığımız ve yapmayı planladığımız ülkelerin pazar gereksinimlerine uygun ‘akıllı seyahat’ satış platformumuzu 2024 ile birlikte hizmete sunmayı planlıyoruz. Bu adım, 2024’te acente sayımızı artırmaya ek olarak, 2023’te elde ettiğimiz büyümenin 2024’te daha da artarak devam etme hedefimize önemli bir destek sağlayacak.’

Uzman, 2024’te, tüketici ve seyahat trendlerindeki değişimleri yakından takip ettiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle tamamladı:

‘Son zamanlarda, hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelen yapay zeka ürünlerini detaylı bir şekilde inceliyoruz ve hızla değişen tüketici taleplerine uyum sağlıyoruz. Örneğin, Z kuşağının seyahat anlayışı giderek deneyim odaklı hale geliyor. Bu kuşağın çoğunluğu, geleneksel turistik yerlerden ziyade yerel deneyimler arayışında. Özellikle, daha az bilinen destinasyonlara yönelme eğilimindeler ve seyahatlerini sosyal medyada paylaşarak topluluklarıyla etkileşimde bulunmayı tercih ediyorlar. Bu nedenle, sunduğumuz hizmetleri ve deneyimleri bu tür taleplere uygun şekilde şekillendiriyoruz.'(AA)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.