Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor

Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor

ABONE OL
16:48 - 21/06/2021 16:48
Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD Başkanı Joe Biden haftaya, ülkenin en önemli mali yetkililerinin tamamı ile biraraya gelerek başlıyor. Beyaz Saray görüşmede, diğer önemli konuların yanısıra iklim değişikliğinin yol açtığı riskler ve krediye erişimin arttırılması konularının da ele alınacağını açıkladı.

Beyaz Saray açıklamasına göre toplantı TSİ 20.45’te Oval Ofis’te yapılacak. Toplantının katılımcıları, bankacılık endüstrisinin ve mali piyasaların önde gelen federal yetkilileri olması açısından dikkat çekiyor.

Beyaz Saray yetkilileri, toplantıya katılanlar arasında Maliye Bakanı Janet Yellen, Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, Maliye Bakanlığı’na bağlı Para Birimi Denetleme Ofisi Başkan Vekili Michael Hsu’nun yanı sıra Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile Tüketici Mali Koruma Bürosu başkanlarının yer alacağını söyledi.

Yetkililer, toplantıda “ülkenin mali sistemi ve kurumlarının durumuyla ilgili bir güncelleme” ve “iklimle ilgili mali risk ve mali kapsayıcılığı teşvik etmek ve krediye erişimi sorumlu bir şekilde arttırmak için federal kurumların faaliyetleri dahil olmak üzere düzenleyici öncelikleri kapsayacağını” kaydetti.

VOA tarafından geçilen Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Biden Mali Yetkilileri Beyaz Saray’da Topluyor haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.