Berlin'de yumruklar konuştu

Berlin'de yumruklar konuştu

ABONE OL
14:52 - 16/06/2019 14:52
Berlin'de yumruklar konuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Berlin’de yumruklar konuştu

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen boks şöleninde İstanbul’dan gelen boksörler, Berlin karmasıyla karşılaştı

Berlin Boks Federasyonu, İsygym Boks Kulübü ve Seestern am Schaltensee tarafından Schöneberg Spor Salonu’nda düzenlenen şöleni Türkiye Boks Federasyonu Asbaşkanı Mehmet Rıza Güleren, Polonya Boks Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Koçinoğlu ile Türk ve Alman sporseverler izledi.

berl-ist-boks-f.jpg
berl-ist-boks-c.jpg
berl-ist-boks-d.jpg
berl-ist-boks-e.jpg

İstanbul’dan gelen takımda İlter Spor Kulübü ve Fenerbahçe’de forma giyen boksörler yer aldı. İstanbul takımıyla Berlin karması arasındaki müsabaka, 15-15 berabere tamamlandı.
Karşılaşmalarda 38 kiloda Ömer Özdemir, 66 kiloda Tolga Kaya, 69 kiloda Volkan Karslı, 75 kiloda Hasan Talan ve 81 kiloda Ömer Faruk Polat rakiplerini yenerken, 48 kiloda Yusuf Gökçek, 57 kiloda Tekin İnak, 75 kiloda Burhan Alışkan ve 64 kiloda Oğuzcan Özcan rakiplerine mağlup oldu. 60 kiloda Volkan Gökçek ile 75 kiloda Önder Şipal ringden berabere ayrıldı.

berl-ist-boks-h.jpg
berl-ist-boks-p.jpg
berl-ist-boks-i.jpg
berl-ist-boks-l.jpg

Güleren, yaptığı açıklamada, çok iyi bir organizasyon düzenlendiğini belirterek, bundan sonra da Berlin’de bir çok boks müsabakası yapabileceklerini ifade etti.
Yarışanlar arasında iyi boksörlerin bulunduğunu belirten Güleren, genç yetenekleri keşfederek milli takıma kazandırmak istediklerini kaydetti.
Koçinoğlu ise organizasyonun, Türk-Alman dostluğunun daha da geliştirilmesi ve burada yaşayan Türklerin memleket hasretini gidermesi açısından boks şöleni havasında olduğunu belirtti.

berl-ist-boks-m.jpg
berl-ist-boks-j.jpg
berl-ist-boks-g.jpg
berl-ist-boks-k.jpg

Polonya Boks Federasyonunda milli takımlardan sorumlu başkan yardımcısı olduğunu anımsatan Koçinoğlu, 40 milyonluk ülkede bir yabancı olarak ilk kez federasyonun yönetiminde yer aldığını söyledi.
Türkiye-Polonya dostluğu için çaba sarfettiğini belirten Koçinoğlu, 2020 olimpiyatlarını İstanbul’a getirmeye çalıştıklarını ifade etti.      Organizasyonu düzleyenlerden Seestern am Schlachtensee’nin sahibi Metin Koşar da amatör boksun son yıllarda biraz arka plana düştüğünü belirterek, boksu gençlere sevdirmek istediklerini anlattı. Ayrıca Koşar, organizasyonla Türk-Alman dostluğuna katkı yapmak istediklerini söyledi.

berl-ist-boks-b.jpg
berl-ist-boks-q.jpg
berl-ist-boks-n.jpg
berl-ist-boks-o.jpg

ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin
 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.