Berlin'de muhteşem Kick Boks Turnuvası

Berlin'de muhteşem Kick Boks Turnuvası

ABONE OL
16:31 - 16/06/2019 16:31
Berlin'de muhteşem Kick Boks Turnuvası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’de muhteşem Kick Boks Turnuvası

Berlin Spandau Bruno Gehrke Halle’de ”Battle of Berlin V” adını taşıyan muhteşem bir Kick Box Turnuvası düzenlendi.

Nefeslerin kesildiği ve heyecanın doruk noktaya ulaştığı turnuvada çekişmeli geçen müsabaka sonucu 2 Dünya Şampiyonu, 3 de Avrupa Şampiyonu kemerlerine kavuştu.

Birinci rauntta 39 saniye içinde 95 kilo rakibi Jürgen Dolch`u nakavt yapan Bülent Karaman WFMC Dünya şampiyonu oldu.
88 kiloda dövüşen Mustafa Nas ise rakibi Vegi Csaba`yı puanla yenerek Dünya Şampiyonu olmayı başardı.

Kyokuhsin Karate dalında ise Lucas Artaza Dorl rakibini Magyar Sopran`u daha birinci rauntta nakavt etti ve Dünya Şampiyonu oldu.
Almanya Şampiyonası için ringe çıkan Mehmet Balık, 75 kilo rakibi Rami El Ahmad puan farkıyla yenerek Almanya Şampiyonu oldu.

95 kilo sporcumuz Alpay Karaman 95 ise rakibi Miravez Barnabas`a fırsat tanımadı ve daha ilk rauntta rakibini nakavt etti ve Almanya Şampiyonu oldu.

Berlin Chikara Dövüş Sporları Okulu’nun organizasyonunu üstlendiği turnuvadan bir gün önce bir basın toplantısı düzünlenerek ringe çıkacak sporcular rakipleri ile birlikte basına tanıtıldı.

Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvada çeşitli ülkelerden 28 sporcu ringe çıkarak 14 müsabaka gerçekleştirdi. Turnuvada, karete müsabakaları da gerçekleştirilirken, 2 dünya şampiyonası ve 3 Avrupa Şampiyonası müsabakası yer aldı.

Turnuvada müsabakaları kazanan sporcular şu şekilde:

Ali Awad (Tay Kan Gym Berlin), Serkan Alkırmış (Chikara Berlin), Guiljano Elkadı (Tay Kan Gym Berlin), İbrahim Nas (Chikara Berlin), Tolga Ertem (Chikara Berlin), Mikel Nielske (Ringside Gym), Pervin Taşev (Chikara Berlin), Oğuz Usta (Chikara Berlin), Fenyes Zsolt (Team Hungary), Mehmet Balic (Team Elite), Alpay Karaman (Chikara Berlin), Mustafa Naz (Chikara Berlin, WM Titel K-1), Lucas Artaza Dorl (Chikara Berlin), Bülent Karaman (Chikara Berlin, WM Titel K-1).

ha-ber.com / Onur Doğanay / Berlin

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.