Berlin`de Fenerbahçeliler dernek lokaline kavuştu

Berlin`de Fenerbahçeliler dernek lokaline kavuştu

ABONE OL
23:22 - 30/01/2020 23:22
Berlin`de Fenerbahçeliler dernek lokaline kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin`de 2002 yılında kurulan Berlin Fenerbahçeliler Derneği nihayet dernek lokaline kavuştu.

Berlin Fenerbahçeliler Dernek Lokal açılısına Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, işverenler ve çok sayıda Fenerbahçeli üye katıldı.

Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İşadamı Metin Ataș, „2002 yılında kurulan Berlin Fenerbahçeliler Derneği Genel Kurulu tarafından 2018 yılında Başkanlık görevine getirildim. Bugüne kadar derneğimizin mekânı yoktu. Bütün Fenerbahçelilerle birlikte çalışmalarımızı tamamlayarak, bugün sizin de bulunduğunuz gibi büyük bir davetli gurubuyla birlikte muhteşem bir açılış gerçekleştireceğiz.

Açılışa davetliler arasında Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök, Spor kulüpleri temsilcileri, çok sayıda işadamlarımız ve Fenerbahçe kulübüne gönül veren taraftarlar katılıyor” dedi.

Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök açılış münasebetiyle kısa bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:

“Berlin’de 300′ binin üzerinde vatandaşımız var Türkiye’nin 81′ İlinden insanımız burada yaşıyor. 60’lı yılların başında gelmeye başladılar. Burada aileleri çocukları var 4’jenerasyon var. Ülkemizin en güzel camialarından birisi Fenerbahçe kulübümüz, burası çok güzel buluşma ve paylaşma noktası olacağını ifade eden Yücekök, “Buradaki Türk toplumunun pozitif katkıları her zaman bizler için son derece gurur verici. Bunların artmasını temenni edebilirim. Bütün Fenerbahçe camiasına tüm gayretleri için teşekkür ediyorum. Fenerbahçelilerin bir evi var. Benimde Fenerbahçeli olduğuma göre, Başkonsoloslukta onların evi sayılır”.

Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Ataș açılışta yaptığı konuşmada, “Derneğimizi bugün bu boyuta getirdiğimiz için çok heyecanlıyız, sevinçliyiz inşallah çok güzel şeyler olacak. Bugünden sonra burada her türlü Fenerbahçe spor karşılaşmalarını burada bir arada seyredebileceğimiz bir mekân olarak bir özelliğe sahip olacak Fenerbahçeliler olarak karşılaşmaları ailelerimizle çoluk çocukla birlikte diyalog içinde sosyal faaliyetlerimizi sürdürebileceğimiz bir mekân olarak, büyük bir çoğunluğun üyelik için ilgi gösterdiklerine şahit oluyoruz. Başkanımız Ali Koç’un bir hamlesiyle güzel bir şekilde aktif olarak Fenerbahçe için kolları sıvadık. Bir nebze katkıda bulunabilirsek ne mutlu bizlere “dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.