Berlin'de Boks şöleni yaşanacak

Berlin'de Boks şöleni yaşanacak

ABONE OL
14:51 - 16/06/2019 14:51
Berlin'de Boks şöleni yaşanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
Berlin’de Boks şöleni yaşanacak

İstanbul İlter Spor Boks Takımı, Berlin Boks Karması ile karşı karşıya geliyor

Berlin-Schöneberg Spor salonunda yapılacak karşılaşmalarda adeta tarihi bir gün yaşanacak. Boks’un yanı sıra değişik şov gösteriler düzenlenecek.
Berlin’de yapılacak İstanbul İlter Spor Boks Takımı ile Berlin Boks Karması karşılaşmaları 6 Nisan 2013 Sporthalle Schöneberg, Sachsendamm 12. Berlin Schöneberg adresinde saat 18.00`de başlayacak. Büyük boks şölenine çok sayıda üst düzey davetlinin yanı sıra Berlin’de bugüne kadar boks ringlerinde isimlerini altın harflerle yazdıran Türk ve Alman ünlü boksörler de bu gecenin konuğu olacaklar.
 

berl-boks-sol-b.jpg
berl-boks-sol-c.jpg

Basına yapılan tanıtım toplantısında Berlin Amatör Boks Federasyonu Peter Miesner, Berlin’de Boks Antrenörü Ulli Wegner, İstanbul Boks Takımı Antrenörü İlyas İlter, Berlin Isigym Bokxspor Kulübü antrenörü İzzet Mafratoğlu ve Metin Koşar, yapılacak karşılaşmalar hakkında basına açıklamalarda bulundular.

berl-boks-sol-d.jpg
berl-boks-sol-e.jpg

İstanbul Boks takımı antrenörü İlyas İlter, ”Berlin’de uzun yıllar boks yaşamımdan sonra İstanbul’a döner dönmez kendi kulübümü kurarak, antrenörlüğünü yaptığım kulübümde uzun yıllar uğraş vererek kuvvetli bir kadro oluşturdum. Eski dostlarımın yapmış olduğu organize ile Berlin-İstanbul arasında spor ve kültür bağlarını geliştirerek devam ettirmek istiyoruz” dedi.

berl-boks-sol-f.jpg

ha-ber.com / Orhan ÖNALDI / Berlin
 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.