Berlin TDU’da coşkulu bayramlaşma

Berlin TDU’da coşkulu bayramlaşma

ABONE OL
23:39 - 13/08/2019 23:39
Berlin TDU’da coşkulu bayramlaşma
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

TDU (Berlin-Brandenburg Türk-Alman İş Verenler Birliği) tarafından düzenlenen bayramlaşma resepsiyonu görkemli bir şekilde yapıldı. Bayramlaşmaya pek çok Berlinli ilgi gösterdi.

Kurban Bayramı münasebetiyle düzenlenen törene ev sahipliği yapan Başkan Remzi Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri yanı sıra Türkiye’nin Berlin Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Ramis Şen, Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik, çok sayıda dernek ve sivil toplum örgütleri temsilcileri de geceye renk kattılar.

TDU Başkanı Remzi Kaplan, konuşmasında “TDU Yönetim Kurulu adına hepiniz hoş geldiniz, hepinize iyi bayramlar diliyorum. Bayramlar; inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Mübarek Kurban Bayramı tüm insanları birbirine daha çok yaklaştırsın, dargınlıklar ortadan kalksın. Kardeşlik ve dostluk duyguları daha da kuvvetlensin. Kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramı’nı doya doya yaşayalım” dedi.

Bayramlaşma etkinliğinde, ayrıca, Berlin Başkonsolosu Mustafa Çelik, çok kısa bir veda konuşması yaparak görev süresince dernek ve sivil toplum örgütlerimizle çok güzel çalışmalarının olduğunu ve bunları unutamayacağını kaydetti.

Çelik “Berlin’de görev süresince adeta kendimi evimde gibi hissettim. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ha-ber.com/Orhan Önaldı
Fotoğraflar; Mustafa Temel

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.