Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin Balosu`na Sıla damga vurdu

Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin Balosu`na Sıla damga vurdu

ABONE OL
02:00 - 09/02/2020 02:00
Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin Balosu`na Sıla damga vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

İki yıldır faaliyetlerini yoğunlaştıran Berlin Fenerbahçeliler Derneği önce dernek lokali olan ”Quartier 1907”yi hizmete açtılar aynı günün akşamında ise Alba Berlin – Fenerbahçe Beko basket maçında bir araya geldi.

Maçtan bir gün sonra ise Berlin Fenerbahçeliler Derneği Maritim Hotel’de muhteşem bir balo düzenledi.

Aslı Erman’ın sunuculuğunu yaptığı baloda Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Ataş bir konuşa gerçekleştirdi.

Berlin Fenerbahçeliler Derneğinin Balosuna tanınmış simalar katıldı

Maritim Hotel’de gerçekleşen Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin balosuna çok sayıda tanınmış simalar katıldı.

Başkan Metin Ataş’ın konuşmasının ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Zeynep Becan sahne aldı. Sevil Zeynep Becan Berlin Fenerbahçeliler Derneği’ni kutlayarak kulüb olarak ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

Daha sonra efsane futbolcu Can Bartu’nun sahneye çıktı. Ünlü yönetmen Murat Şeker ise açık arttırmada Fenerbahçe formalarını sattırdı.

Sevilen şarkıcı Sıla, Fenerbahçeliler Balosunda sahne aldı

Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin Maritim Hotel’de düzenledikleri baloda Başkan Metin Ataş önderliğinde sponsorlara plaket takdim edildi.

30’a yakın sponsorun bulunduğu baloda tüm sponsorlar plaketlerini aldıktan sonra toplu fotoğraf çekildi. Balonun en önemli anlarından birisi ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’un telefonla bağlanmasıydı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Türkiye’nin sevilen şarkıcısı Sıla sahneye çıkarak Maritim Hotel’e gelenleri adeta heyecanlandırdı.

Sıla, Maritim Hotel’e gelen Fenerbahçelileri coşturdu

Balonun ilerleyen saatlerinde sahne alan Sıla ilk bölümde kendisine ait eserlerini seslendirdi.

Muhteşem sesi ve yorumu ile büyüleyen Sıla en güzel şarkılarını seslendirerek baloya renk kattı. Sıla ikinci bölümde ise farklı bir repertuvarla sahneye çıkarak en güzel şarkıları seslendirdi.

Baloya gelen davetliler ise Sıla’yı tüm şarkılarda eşlik ederek doyasıya eğlendiler. Balo gece geç saatlere kadar sürerken davetliler unutulmaz bir akşam yaşadılar.

ha-ber.com/Burak Karahan
Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.