Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nden Hotel Maritim’de muhteşem Balo

Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nden Hotel Maritim’de muhteşem Balo

ABONE OL
08:46 - 17/01/2020 08:46
Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nden Hotel Maritim’de muhteşem Balo
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

2002 yılında Berlin’de kurulan Berlin Fenerbahçeliler Derneği 2018 yılından itibaren atağa geçerek faaliyetlerini hızlandırdı. Berlin Fenerbahçeliler Derneği bu yıl muhteşem bir Balo düzenleyecek.

31 Ocak 2020 tarihinde Hotel Maritim’de gerçekleşecek olan Balo’da Türkiye’nin sevilen ismi Sıla sahne alacak.

Biz de Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Metin Ataş ile röportaj gerçekleştirdik.

 Merhabalar Metin Bey öncelikle sizi tanıya bilir miyiz?

 Ben Metin Ataş. Yaklaşık 50 yıldır Berlin’deyim. İş adamıyım evliyim 2 çocuk babasıyım. Fenerbahçe sevdalısıyım 2018 yılından beri Berlin Fenerbahçeliler Derneği Başkanıyım.

 Yaklaşık 2 yıldır Derneğin Başkanısınız?

 Evet 2018 yılında Fenerbahçe Kongresi gerçekleşti biz Ali Koç’u başkan olarak seçtik. Berlin’e geri döndüğümüzde dernek seçimi yapıldı. Üyelerimiz beni Başkan olarak seçti ve 2018 yılından beri Derneğin Başkanlığını yürütmekteyim.

 Yönetim Kurulunuzda kimler var?

 Yönetim Kurulu Üyelerimiz 15 kişiden oluşuyor artı 5 yedek üyemiz var. Yönetim Kurulunda Berlin’in saygıdeğer iş adamları doktorları ve değişik branşlarda başarılı olmuş kendini ispatlamış arkadaşlarımız bulunuyor.

Önümüzde ki günlerde bir Balo gerçekleştireceksiniz. Biraz bilgi verir misiniz?

Balo’dan ziyade şöyle söyleyeyim önümüzde ki günlerde çok önemli bir açılışımız var. Başkanlığı devraldıktan sonra ilk eksiğimiz tespit ettik ve kulüp yerimizi tuttuk ve Fenerbahçelilerin gelip maç izleyebileceği bir mekân yaptık ve Bundesallee 21’de Quartier 1907’yi hizmete açtık. Balo’dan bir gün önce 30 Ocak’ta bir açılış töreni düzenleyeceğiz ve aynı gün Fenerbahçe Beko basketbol takımının burada Berlin’de Alba Berlin ile müsabakası var. Bunun organizesini yapıyoruz. 31 Ocak günü sabah saatlerinde ise Almanya Fenerbahçeliler Derneği’nin oluşturduğu bir dernekler toplantısı yapacağız. Ve akşam ise bunun finali olarak Balomuzu düzenliyoruz. Berlin Fenerbahçeliler Derneği’nin 18 kuruluş yılında ilk balosunu düzenleyeceğiz. Balomuza Türkiye’den misafirlerimiz katılacak. Sanatçı olarak Sıla’yı sahneye çıkaracağız.

Fenerbahçe Spor Kulübünde davete katılanlar olacak mı?

 Kulüpten birçok kişi gelecek. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri gelecek. Sayın Başkanımız Ali Koç’un gelmesini bekliyoruz. Fenerbahçe TV, Sporcular ve birçok önemli davetliler katılacak.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

Baloda ki maksadımız Berlin Fenerbahçeliler Derneği’ni bütün Berlin’e tanıtmak ve onlara evlerinin veya mekanlarının olduğunu göstermek. Tüm Fenerbahçelileri Quartier 1907’ye, tüm spor müsabakalarını hep birlikte izlemeye davet ediyoruz. Kaynak: Hey Berlin Magazin 

ha-ber.com/Burak Karahan

 

 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.