Berlin Cam Almanların gözdesi oldu

Berlin Cam Almanların gözdesi oldu

ABONE OL
22:08 - 17/09/2020 22:08
Berlin Cam Almanların gözdesi oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Berlin’de cam, kapı ve pencere üretimi yapan Türk firması Berlin Cam sahibi Ahmet Saat başarılı çalışmalarıyla hizmette sınır tanımıyor.

Berlin’in tanınmış ve başarılı işverenlerinden cam işletme sahibi Ahmet Saat, 25 yıldır sürdürdüğü başarılı hizmetle birçok insana iş temin etmenin yanı sıra Alman Ekonomisine de büyük katkı sağlıyor.

Berlin’in başarılı işverenlerinden Ahmet Saat, 1973 Mersin doğumlu baba mesleğine İzmir Karşıyaka’da başladı.

Türkiye’de Kurulu bir düzeni olmasına rağmen eşiyle tanışınca eşinin isteği doğrultusunda karar vererek Berlin’e geldi.

Berlin’de ne iş yapacağız derken, baba mesleğine karar verir ve geçici olarak birkaç yıllığına bir firmada çalışır.

Daha sonra 1999 yılında kendi iş yerini kurarak işe başlayan Saat, en son teknolojinin imkânlarından yararlanarak kurduğu fabrikada bugüne kadar yüzlerce insana iş imkânı sağladı.

İş piyasasında bugüne kadar yaklaşık 9000 müşteri kapasitesine ulaşmış olan Ahmet Saat işletmesinde bugüne kadar yüzlerce gence de meslek eğitim imkân sundu.

Berlin’de birlikte çalıştıkları büyük Alman firmalar arasında Dalce Gabbana, Lacoste, Küchenparaddies, Kamps, Obis Hausverwaltung, Titanic Hotel, Hasır Grup, Hasır Restorant, Kranzler Ecke gibi birçok firmalarla yüzde otuzlara varan iş gücüne sahip olurken, yıllık cirosunun 10 milyon Euro’nun üstünde bir kazançla Alman Ekonomisine büyük katkıda bulunuyor.

Berlin- Brandenburg Türk Alman İşverenler Derneği TDU üyesi olan Ahmet Saat`in 24 yaşında bir kızı ve 17 yaşında bir oğlu var.

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.