***  Berlin Boks Şampiyonu oldular…

*** Berlin Boks Şampiyonu oldular…

ABONE OL
00:01 - 16/06/2019 00:01
***  Berlin Boks Şampiyonu oldular…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
 
BERLİN ŞAMPİYONU OLDULAR

84. Berlin Amatör Boks Şampiyonası yapıldı Ahmet Yazar ve Yavuz Yılmaz kilolarında şampiyon oldu

84. Berlin Amatör Boks Şampiyonsı’nda Tennis Borussia (TeBe) kulübünden 69 kiloda ringe çıkan Ahmet Yazar final karşılaşması’nda Alman rakibi Kai Pocholski ile yaptığı nefes kesen bir karşılaşmanın ardından ringden galip ayrıldı.

boksor-sb.jpg
ALMANYA ŞAMPİYONASINA KATILACAK
boksrs-b.jpg
Yazar, 2008-2009 Berlin şampiyonluğunu kazanarak Almanya şampiyonasına katılma fırsatını da böylece yakaladı. 64 kiloda dövüşen ikinci boksörümüz Yavuz Yılmaz “Olimpia 75” kulübü adına ringe çıktı. “Julius kupası” gençler turnuvası’nda yaptığı karşılaşmaların tamamını kazanan boksörümüz kilosunda turnuvanın şampiyonu olurken gösterdiği performansla gelecek vaadetti.

ÖZÇOBAN YETİŞTİRDİ
boksor-a.jpg
boksoricintro.jpgBerlin’in eski rekortmen boksörlerinden Adnan Özçoban’ın yetiştirdiği Ahmet Yazar, genç yaşta Berlin Boks şampiyonu olarak hocasını sevindirdi. Özçoban „ Ahmet, daha pek çok birinciliklere imza atacak, bu şekilde devam etmesi halinde, şampiyonlukların arkası gelecektir. Ahmet ve Yavuz, Berlin’deki boksörlerin yüz akı oldular.

AYLARCA HAZIRLANDILAR…

Aylardır harıl harıl bu şampiyonaya hazırlanan iki sporcumuzu da kutluyorum. Almanya şampiyonalarında kendilerinden çok şey bekliyoruz. Berlin’deki diğer genç boksörler de şampiyonlarımızı örnek alıyorlar, sporcularımız bunun da bilincinde olarak çalışmalarını sürdüreceklerdir.” dedi.
Orhan Önaldı-ha-ber.com
boksorozcoban.jpg

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.