Berlin Alevi Toplumu (BAT) Cemevi Başkanı Dr. Yüksel Özdemir oldu

Berlin Alevi Toplumu (BAT) Cemevi Başkanı Dr. Yüksel Özdemir oldu

ABONE OL
15:05 - 23/12/2019 15:05
Berlin Alevi Toplumu (BAT) Cemevi Başkanı Dr. Yüksel Özdemir oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

BAT-Cemevin’de yeni dönem için görev üstlenen seçilmişler bugün düzenlenen üyeler toplantısı ile çalışmalarına başladı.

Önümüzdeki 2 yıl boyunca görev üstlenecek yeni yönetim kademesi ve üye canlarımız ile birlikte şu saatlerde ilk üye toplantısını Cemevi salonunda gerçekleştiriyor. Üye toplantısında yeni dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar, projeler ve hizmetlere dair başlıklar masaya yatırılıyor.

YENİ YÖNETİM GÖREV DAĞILIMI

24 Kasım 2019 Pazar Villa Müzikhol düzenlenen 17. Genel Kurul seçiminde canlarımız iki yıl boyunca görev üstlenecek yönetim listelerini belirlemişti. Genel Kurul ardından 04.12.2019 tarihinde bir araya gelen yeni seçilmişler kendi aralarında bir toplantı düzenledi. Düzenlenen toplantının ardından görev dağılımları belirlendi.

BAT-Cemevi yeni Yönetim Kurulu’nun görev dağılımı şöyle: Başkan Dr. Yüksel Özdemir, Başkan yardımcısı İsmail Erol Dede, Genel Sekreter Seyit Ali Dikmen, Sayman Azime Tazegül olarak belirlendi. Yönetim kurulunda görev alan ve temsiliyetleri olan diğer isimler işe şunlar:  Pınar Özgül, Asiye Atakan Şenkaya, Murtaza Görer ve Numan Emre.

Denetleme Kurulu’nda: Başkanlığı Haydar Narin, ikinci başkan Halit Büyükgöl ve sekreterliği ise Adalet Fırat üstlendi.

Onur Kurulu’nda: Battal Akdağ Dede başkan, Haris Şahin ikinci başkan ve sekreter olarak da Kazım İnce iki yıl boyunca görev üstlendi.

Almanya Alevi Birlikleri Federasyonu’na (AABF) BAT-Cemevini temsilen seçilen delegelerin isimleri ise şöyle: Hasan Doğan, Erdal Çağlar, BAT-Cemevi Başkanı Dr. Yüksel Özdemir, Musa Gönül, Haydar Selçuk, Ercan Yıldız, Sonay Ataç, Metin Mat, Halit Büyükgöl, Numan Emre, İbrahim Emre ve Demet Kılıç.

Haber: BAT-Cemevi Basın Ofisi
Fotoğraflar: Ulaş Yunus Tosun

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.