Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci’nin 29 Ekim mesajı

Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci’nin 29 Ekim mesajı

ABONE OL
23:29 - 29/10/2023 23:29
Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci’nin 29 Ekim mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı nedeniyle, Nürnberg’deki tüm Türk Sivil Kuruluşları ayrı ayrı kutlama gerçekleştirirken, Türkiye Cumhuriyeti Nürnberg Başkonsolosu Fatma Taşan Cebeci, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile bir mesaj yayınladı. Mesaj Şöyle:

Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamanın haklı gurur, heyecan ve coşkusunu hep beraber yaşıyoruz.

Cumhuriyetimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliği ve rehberliğinde, milletimizin azim, kararlılık ve özverisiyle verilen büyük bir mücadelenin eseridir.

Bu vesileyle, bizlere Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımız başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve fedakâr gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği değerli mirasın emanetçileri olarak, Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak ve “Türkiye Yüzyılını” hep birlikte hayata geçirmek için hep birlikte gayret göstereceğiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, Atatürk’ün belirlediği ilkeler çerçevesinde, geçmişten aldığı güçlü ve köklü mirası sayesinde ve ilerleme yönünde belirlediği yeni hedefler doğrultusunda, her daim başarılara imza atmayı sürdüreceğine ve aydınlık bir geleceğe taşınacağına olan inancımız tamdır.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı, toplumumuzun dayanışmasını daha büyük bir coşku, heyecan ve kararlılıkla güçlendirmek için önemli bir fırsat sunmaktadır. Birlik ve beraberliğimiz bizi daha da güçlendirecektir.

Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünde T.C. Nürnberg Başkonsolosu olarak görev yapmaktan, siz değerli vatandaşlarımızla bu gurur ve mutluluğu paylaşmaktan onur duyuyorum.

Bu duygu ve düşünceler ile vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle tebrik ediyorum.

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.