Başkan Bülbül CHP`den istifa etti

Başkan Bülbül CHP`den istifa etti

ABONE OL
11:23 - 02/11/2019 11:23
Başkan Bülbül CHP`den istifa etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Murat Bülbül sadece 8 ay dayanabildi ve CHP Kuzey Bavyera Birliği Başkanlığından istifa etti.

Gerekçe olarak, mevcut yönetim kurulu ile anlaşamadığı belirtildi.

8 ay önce, Nisan ayında, Genel Kurul Toplantısı’nda, CHP Kuzey Bavyera Birliği’nin Başkanlığı’na getirilen Zirndorf 3’ncü Belediye Başkanı Murat Bülbül, başkanlık görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Aldığı, istifa kararını kamuoyu ile paylaşan Başkan Murat Bülbül, bildirisinde, „Bugün itibariyle dernek başkanlığından istifa ediyorum. Görevi aldığımda 2 bin küsür Euro ile bugün itibariyle 9 bin Euro üzerinde devrediyorum. Tüzüğümüz gereği tüm yetki ve sorumluluk ikinci Başkan Havva Akın Liebl Hanım’da. İstifa nedenimi CHP KBB zarar görmemesi açısından dillendirmiyorum. Ve böyle kalması şimdilik doğru olanıdır “ifadelerini kullandı.

NEDEN İSTİFA ETTİ?

Nisan ayında başkanlık görevini devir alırken hedefi iki ayrı grubu CHP Kuzey Bavyera Birliği çatısı altında birleştirmek olan Murat Bülbül’ün bu konuda çıkan aykırı seslerden   çok rahatsız olduğu tahmin ediliyordu.  En son olarak CHP Kuzey Bavyera Birliği tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı Kutlamasında salonda ve salon dışında hakkında yürütülen kulisin farkında olduğu tahmin edilen Başkan Bülbül’ün bu nedenle görevinden istifa etmiş olabileceği söyleniyor.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.