`Baş Belaları´ adlı oyun Başkent Berlin’de büyük alkış aldı

`Baş Belaları´ adlı oyun Başkent Berlin’de büyük alkış aldı

ABONE OL
00:19 - 15/03/2019 00:19
`Baş Belaları´ adlı oyun Başkent Berlin’de büyük alkış aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Tiyatrom’da sergiledikleri `Ortaya Karışık´ adlı oyunlarla Berlinli tiyatro severleri kahkahaya doyuran Tiyatro Yüzyüze’nin kurucuları Volkan ve Armağan Uzunöner çifti, kendi sergiledikleri oyunlar dışında Türkiye’den getirdikleri ünlü tiyatrolar ve ünlü oyuncular ile başarılı organizasyonlara da devam ediyorlar.

Tiyatrom’da, Tiyatro Yüzyüze tarafından organize edilen `Baş Belaları´ adlı oyun Başkent Berlin’de büyük alkış aldı.

Ünlü oyuncular; Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver ‘in sahnede canlandırdığı, eğlence dolu `Baş Belaları´ adlı oyun aynı evde yaşayan bir çiftin hayatları nasıl tepe taklak olur? Ne kadar olabilir? sorununu gözler önüne seriyor.

Kerem ile mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden Meltem aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmiyorsa? Kerem sevgilisini evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner`den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem ‘i göndermesine yardım etmesini isterse ortaya büyük bir karmaşa ve komedi çıkar mı? Buyurun siz karar verin!.

Clément Michel’in yazdığı, İrfan Kangı’nın yönettiği, Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver ‘in başarılı performanslarıyla sergiledikleri `Baş Belaları´ adlı oyun, 2 saat boyunca düşmeyen temposuyla birbirlerinin başına bela olan insanları anlatıyor. (Kaynak: Ses)

ha-ber.com/ Hüseyin İşlek/Berlin

Fotoğraf: Şükrü TOKAY

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.