Baraner: ‘Kemer ikinci baharına hazır olsun’

Baraner: ‘Kemer ikinci baharına hazır olsun’

ABONE OL
21:52 - 31/03/2020 21:52
Baraner: ‘Kemer ikinci baharına hazır olsun’
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Korona Virüs’ü Sonrası Oluşacak Müşteri Talepleri Doğrultusunda Kemer Ön Plana Çıkacak.

Dünyayı kasıp kavuran ve turizm sektörünü etkiyen Koranavirüs salgını sonrası Kemer gibi doğal yapısı ön planda olan destinasyonlar daha çok tercih edilecek. Dünya Kardeş Şehirler Turizm Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Baraner, Turizm Yazarı Halil Öncü’ye açıklamalarda bulunarak, Kemer’in bozulmamış bir Doğada sağlık ve hijyen arayan müşteriler ile yeni uyarlanmalar için Kemer’in en ideal destinasyon olduğunu söyleyerek ‘Kemer ikinci baharına hazır olsun!”dedi.

Kemer’e çok değişik ve vizyoner gözle bakmamız gerekli!

Hüseyin Baraner yaptığı açıklamasında “Bozulmamış bir Doğada sağlık ve hijyen arayan müşteriler için yeni uyarlanmalar için Kemer en ideal destinasyon. Kemer, turizmin yeniden yapılanmasında öncü rol oynayabilecek birinci adres. Türk ekonomisinin yeniden sağlığına kavuşabilmesi için çaresiz yeni kaynak ve ürün arayışımız içerisinde Kemer’e çok değişik ve vizyoner gözle bakmamız gereklidir”dedi.

Nar Bakışlı Kemer!

Geçmişten örnekler de veren ve Avrupa’da bir dönem “Nar bakışlı Kemer” sloganı ile yaptıkları tanıtımları hatırlatan Hüseyin Baraner “Çok iyi hatırlıyorum. “Nar bakışlı Kemer” sözcüğü yıllar önce çok ilgi çekmişti. “Beldibi’nden Finike’ye kadar olan antik Olimpos hattında, ‘Healty Longevity Zone’ dağ yamaçlarından denize doğru dünyanın en donanımlı, sağlıklı uzun yaşam bölgesi olarak giydirebiliriz. Bütün yöreden insan sağlığına, duygularına, zindeliğine, dolayısı ile mutluluğuna zarar veren tüm madde ve öğeleri dışarıya taşıyabilir, yarının turizm anlayışına uygun olarak donanımlı, güçlü bir rekreatif mutluluk ve yaşam sevinci yaratabiliriz” dedi.

“I feel Kemer!”

Bundan sonra bölgede, Plastiği tümü ile men edip, alüminyum bina kaplamalarını ve aşırı gereksiz cam yapıları temizleyerek işe başlanmasının gerektiğini ifade eden Hüseyin Baraner, “ ‘I feel Kemer!’ sloganını, “Kendimi çok iyi hissediyorum” sözü ile özdeşleştirip, tüm yöreyi duygusal anlamda kalıcı bir şekilde markalaştırabiliriz. Plastiği tümü ile men edip, alüminyum bina kaplamalarını ve aşırı gereksiz cam yapıları temizleyebiliriz. Zaten yörede sadece 2-3 tane doğayı bozan, sahipleri gibi tipsiz ve çirkin, bol imar aflı otel var. Dağ eteklerinde, ağaçların arkasında küçük butik, wellness, detox, outdoor spor merkezleri kurup, günümüzün tüm üst segment varlıklı ve hassas müşterileri için lifestyle ürünleri ile donatıp, bütün Kemer bölgesini kontrollü, denetimli ve profesyonel işletme ruhsatlı büyük bir yaşam, tatil ve hayatı uzatan rekreasyon alanına, yenilenmiş bir doğal cennete dönüştürebiliriz. Tanıtım için akıllı projeler geliştirerek varlıklı Avrupalılar için Kemer’i yeni adresine dönüştürebiliriz. Kemer ikinci baharına hazır olsun” diye konuştu. (Kaynak: tourexpi)

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.