Banzai sporcuları rakiplerinin korkulu rüyası

Banzai sporcuları rakiplerinin korkulu rüyası

ABONE OL
23:31 - 11/03/2020 23:31
Banzai sporcuları rakiplerinin korkulu rüyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya Şampiyonası’nda Berlin Banzai Karate Takımı Sporcularından Gizem Bugur altın, Seden Bugur ve Selin Işık, bronz madalya kazanarak takımlarını bu defada Almanya şampiyonluğuna taşıdılar.

Hamburg’da yapılan Almanya Büyükler Ferdi Karate Şampiyonası’na katılan Almanya’nın muhtelif şehirlerinden 135′ kulübün 356′ sporcusuyla iştirak ettiği müsabakalarda    Berlin Banzai karate takımı sporcularından ve Alman Milli Takımında da yer alan 55 kiloda Gizem Bugur, yaptığı bütün karşılaşmaları rakiplerini açık farklarla yenerek bu senede altın Madalya’nın sahibi oldu.

Gençlerde sayısız dereceler elde eden sporcularımızdan 50 kiloda ilk kez büyükler Almanya Şampiyonası’na iştirak eden Seden Bugur ve Selen Işık, 61 kilo da katıldığı Şampiyonada güçlü rakipleri arasında iki sporcumuzda bronz madalya kazanarak Berlin Banzai takımını şampiyonluğa taşıyarak, 135 takımı geride bıraktılar ve Almanya şampiyonluk kupasını Berlin’ taşımış oldular.

Pazar günü Toyota Almanya Karate Ligi karşılaşmalarında Banzai Spor Kulübü Bayan Takımı Gizem Bugur, Meltem Ataklı, Selin Işık, B-grubundaki 4′ maçını da kazanarak ilk maç gününü lider olarak tamamladı. Erkek takımı da Tohan Öztürk, Ricardo Giegler, Eddi Münchow, Olkesandr Kershovskk, Ferhat İnci, Zelal Erdoğan, Hüseyin Kaya, yaptıkları 4′ karşılaşmanın ikisini kazanarak B-Grubunun da ikinci olarak tamamlarken, rövanş karşılaşmaları Berlin’de 27′ Eylül de yapılacak.

Ayrıca Almanya Federasyonu Banzai Spor Kulübünü yapmış olduğu başarılarından dolayı 2019 yılının en başarılı kulübü olarak Antrenör Veysel Bugur’u ödüle layık gördü.

ha-ber.com/Orhan Önaldı

Inal
Tüm Yorumlar (1)
  • Gizem

    Süper bir haber !!

    +0
    -0

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.