Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar

Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar

ABONE OL
15:11 - 18/11/2020 15:11
Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Turistler içmeden dinlenecek: Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar.

Endonezya’nın meşhur tatil ve balayı destinasyonundaki Müslüman yetkililer, adaya resmen alkol yasağı getirmek için çalışma başlattılar.

Endonezya’nın Müslüman yetkililerİ alkol ithalatı, satışı ve içilmesi nedeniyle astronomik para cezaları ve hapis cezasıyla ülkede resmen alkol yasağı getirmeye çalışıyorlar.

Bali adasındaki turizm işletmelerinin sözcüleri: “Şu an koronavirüs nedeniyle harap olan sektörümüz alkol yasağı talepleri yüzünden tatil beldesi Bali’yi tamamen bitirecek“ dediler.

Yasanın kabul edilmesine yönelik girişim, aynı anda üç İslamcı siyasi partiden geliyor. Aynı zamanda, teklif edilen tasarıya göre alkolün üretilmesine, ithal edilmesine, satılmasına ve hatta tüketilmesine izin verilmeyecek. Jakarta Post gazetesinin haberine göre, üretim ve satışa iki yıldan 10 yıla kadar hapis ve 70 bin dolara kadar para cezası uygulanacak.

“Mahvoluruz!” diyen turizmciler çok tedirgin.

Endonezya’da yeterince alkol karşıtı yasa zaten var.

Pandemi bittiğinde şimdi de alkol yasağı talepleri yabancı turist akışı üzerinde son derece olumsuz bir etkiye sahip olacak. “Sınırlarımız yeniden açıldığında insanların gelmesini nasıl sağlarız?“ Bali Oteller Birliği başkanı Riki Putra, “Sadece uluslararası konuklar değil, Endonezyalılar da bir şişe biranın tadını çıkaramadıklarında Bali’de niye dinlenmek için gelsinler ki?“ dedi. (Tourexpi)

Resim: Bali FVA

TOUREXPI tarafından geçilen Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bali’de alkolü tamamen yasaklamak istiyorlar haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.