Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı

Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı

ABONE OL
11:01 - 14/10/2022 11:01
Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, IMF-Dünya Bankası Yıllık Toplantıları için geldiği Washington’da bugün de çeşitli temaslarda bulundu.

Nebati gün içinde ilk olarak, G20 bakanlar toplantısı kapsamında, gelecek yılın dönem başkanı olan Hindistan’ın daveti üzerine G20 üyesi ülkelerin temsilcileriyle biraraya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, görüşmede Hindistan’ın başkanlığı döneminden beklentilerini paylaştıklarını ve küresel ekonomi hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Daha sonra, Katar Maliye Bakanı Ali Bin Ahmed Al-Kuwari ile biraraya gelen Nebati, bu görüşmeyle ilgili de, “Ülkelerimiz arasındaki güçlü ekonomik, finansal ve ticari ilişkilerimizi daha ileri noktalara taşımak için verimli bir görüşme gerçekleştirdik” açıklamasını yaptı.

Nebati temasları kapsamında ayrıca, Standard Chartered organizasyonuyla düzenlenen yatırımcı forumuna katıldı. Nebati, “Bankaların ve yatırımcıların üst düzey temsilcileri ile yaptığımız görüşmeler çok olumlu geçti. Devreye aldığımız uygulamaları ve Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde ülkemizin güçlü yatırım potansiyelini aktardık” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bu görüşmelerin ardından temaslarını tamamlayarak Washington’dan ayrıldı.

VOA tarafından geçilen Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Bakan Nebati Washington Temaslarını Tamamladı haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.