Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi

Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi

ABONE OL
12:11 - 26/10/2020 12:11
Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

ABD’nin Azerbaycan ve Ermenistan arasında bu sabah saat 8’de yürürlüğe giren bir ateşkes anlaşması sağlandığını açıklamasına karşın ateşkesin daha ilk dakikalarda ihlal edildiği iddia ediliyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, ateşkesin yürürlüğe girmesinden dakikalar sonra Ermenistan’ın Terter ve Laçın’a ateş açtığı belirtildi.

Dağlık Karabağ yönetimiyse ateşkes ihlali konusunda Azerbaycan’ı suçladı ve Azerbaycan ordusunun Ermeni ordusuna ait mevzileri ateşkesin ardından topçu ateşiyle vurduğunu iddia etti.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev de sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Ermenistan’ın 10 ve 18 Ekim tarihlerinde olduğu gibi yine ateşkesi ihlal ettiğini belirtti.

VOA tarafından geçilen Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Azerbaycan ve Ermenistan Arasında Ateşkes Başlar Başlamaz İhlal Edildi haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.