Avrupa’da 16 Madalya elde ettiler

Avrupa’da 16 Madalya elde ettiler

ABONE OL
21:24 - 26/02/2024 21:24
Avrupa’da 16 Madalya elde ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

2024 Uluslararası Slovenya Açık Tekvando Turnuvası ve Avusturya’daki Golden Roof Tournament, Tekvando Özer adına parlayan yıldızlarına ev sahipliği yaparak müthiş bir hafta sonunu işaret etti.

Avusturya’nın göz kamaştıran atmosferinde düzenlenen Golden Roof Tournament’ta, genç yetenekler büyük bir özveriyle elde ettikleri 11 madalya ile dikkatleri üzerlerine çekti. Değerli antrenörler Fatih Kabak, Murat Demir ve Roman Starcenko’nun rehberliğinde sahaya koydukları muazzam performans, sadece sporcuların çabalarını değil, aynı zamanda destekleyici ebeveynlerin sevgi dolu katkılarını da yansıttı.

Diğer yandan World Taekwondo G1 kategorisinde düzenlenen 15. Slovenya Açık Tekvando Turnuvası’nda toplamda 14 sporcu ile katılan Özer spor kulübü, üç sporcusu Alman Milli takımı adına mücadele ederken, 3 sporcusu ise Bavyera Taekwondo Birliği için yarıştı. Özer ve Malik Güleç liderliğindeki ekip, elde ettikleri 5 madalya ile tekvando özer geleneğini gururla temsil etti.
Bu değerli başarılar, Tekvando Özer için toplamda 16 madalya demek. Takımın çeşitliliği ve uluslararası arenada gösterdiği parlak başarılar, sadece sporcuların değil, aynı zamanda antrenörlerin ve destekçilerin tutku dolu çalışmalarını yansıtıyor.

Özer Güleç, takımın hocalarına duyduğu büyük güveni vurgulayarak, yıl boyunca sıkışık bir takvimle çalıştıklarını ve bu yoğun tempo içinde, takımın kesişen turnuvalarda aynı anda iki veya üç ayrı ülkede mücadele edebilecek durumda olduğunu belirtti.

Çok deneyimli bir antrenör ekibine sahip olduklarını belirten Güleç, “Hocalarıma olan güvenimizle birlikte hem ulusal hem de uluslararası alanda elde ettiğimiz başarılar, sporcularımızın azim ve disiplinlerinin bir yansımasıdır. Bu süreçte destek olan sporcularımıza, değerli antrenör arkadaşlarıma ve tabii ki ailelerimize teşekkür ederim. Önümüzdeki zorlu mücadelelerde de aynı birlik ve beraberlikle başarılar elde etmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Güleç, genç yetenekleri minikler seviyesinde Avrupa’nın çeşitli şehirlerinde düzenlenen uluslararası turnuvalara götürerek küçük yaşta deneyim ve tecrübe kazanmalarını sağlamanın, bu büyük başarıların temelini oluşturduğunu belirtiyor.

1992 yılında aktif antrenörlük hayatına başlayan Güleç, 2004 yılında Bavyera ve ardından 2009 yılında Almanya milli takımı antrenörlüğüne getirildi. 7’inci DAN’a ulaşan Özer Güleç, bugüne kadar Dünya ve Avrupa şampiyonları yetiştirdi.

ha-ber.com/Taner TÜZÜN / NÜRNBERG

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.