Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları

Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları

ABONE OL
00:00 - 25/10/2020 00:00
Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Son yedi günde 100.000 kişide 44.30 enfekte kişi ile artık Kanarya Adaları 24 Ekim’den itibaren riskli bölge listesinden çıkarılıyor.

Kanarya Adaları’na olan seyahat uyarısının kaldırılması ile Avrupa’daki tur operatörleri, havayolları ve seyahat acentelerine derin bir nefes aldırdı.

Almanya ve ardından İngiltere’nin seyahat uyarılarını kaldırması Kanarya adalarına ciddi sayıda turist akını başlatması bekleniyor.

Bu kış Kanarya Adaları için kesinlikle çılgın bir zaman olacağa benziyor: Avrupa kapanırken kendilerine güneşli bir sahilde yer ayırmak isteyenler sayısı beklendiği kadar olacak mi? En azından sektörün kış aylarında giderlerini karşılayabileceği bir adrese bulması bile bu günlerde çok önemli.

Ayrıca, bu karar ile zaten yüksek sezona giren Afrika kıyısındaki adalarda çalışan yüksek sayıda binlerce turizm çalışanı maaşlarını kazanabilecek duruma da gelecek.

Ancak yine de hiç bir şey tam olarak kesin değil: Alınan bu karar müşterilerin artık Noel tatilini hiçbir endişe duymadan palmiye ağaçlarının altında rezerve edebileceği anlamına da gelmiyor. Örneğin, Akdeniz adası Korsika için seyahat uyarısının kaldırılması sadece bir hafta sürmüştü ve yasaklar geri gelmişti.

Ayrıca Avrupa kıtası çok sert şekilde 2nci. dalgaya yakalandı. Halk arasında korku ve endişe büyüyor. Kimse önünü göremiyor, tam olarak plan ve hesap yapamıyor.

Buna rağmen Kanarya adalarının turizmcileri yıl başı öncesi büyük ikramiyeyi yakaladıklarına inanıyorlar. Esasında Kanarya adalarında şu an kimse kâr etme, fazla para kazanma derdinde değil, bilakis herkes en azından kayıpları azaltmaya, işi yeniden başlatmaya, çok yavaş olsa da normalliğe dönmek için çalışabilmenin mutluluğunu yaşıyor.

Ve şimdi, özellikle kış ve Noel zamanı gerçekten güçlü bir destinasyon olan Kanaryalar piyasalara enerji veren bir cazibe noktasına dönüşüyor. Kanarya Adaları Avrupa piyasalarında herkesin umudu olarak değerlendiriliyor. (Tourexpi)

Resim: Tenerife Turismo

TOUREXPI tarafından geçilen Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Avrupa piyasalarında herkesin umudu Kanarya Adaları haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.