Avni Yıldırım, Berlin'de ringe çıkıyor

Avni Yıldırım, Berlin'de ringe çıkıyor

ABONE OL
08:54 - 19/03/2016 08:54
Avni Yıldırım, Berlin'de ringe çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avni Yıldırım, Berlin’de ringe çıkıyor

Türkiye’nin gururu, 3 kemer sahibi boksörümüz Avni Yıldırım 6 Mayıs’ta Almanya’nın başkenti Berlin’de tekrar ringe çıkmaya hazırlanıyor.

Hafif ağır sıklette mücadele eden Avni Yıldırım, son kapışmasında Arjantinli rakibi Walter Sequeira’yı 12 raund sonunda sayıyla mağlup ederek ünvanını korumuştu. Avni, bu kritik zaferden sonra WBC Dünya sıralamasında 13’üncülükten 9’unculuğa yükseldi. Başarılı sporcumuz büyük bir olasılıkla 6 Mayıs tarihinde Almanya’nın başkenti Berlin’de tekrar ringe çıkacak.

Öte yandan gururumuz olan Avni Yıldırım memleketi Sivas’a giderek Sivasspor’a destek verdi. Sivasspor’un maçını izleyen genç sporcu daha sonra başkan Mecnun Otyakmaz’la bir araya geldi.

Otyakmaz: Avni’yle gurur duyuyoruz

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Avni’nin başarısı ile gurur duyduklarını belirterek “Avni Sivas’ın gururu. Sivas’ı tüm dünyaya tanıttı. Muhteşem performansıyla Dünya Şampiyonluğu yolunda emin adımlarla ilerliyor. Umarım bundan sonraki maçlarda da Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eder. Kendisine ziyaretinden dolayı teşekkür ediyoruz. Zaten uğurlu geldi ve maçımızı kazandık. Avni’yi her maçımızda Sivas’ta ağırlamak istiyoruz” dedi.

ha-ber.com/Şenol Şengül/Sivas

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.