Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama

Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama

ABONE OL
10:18 - 26/01/2022 10:18
Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Yunanistan’ın başkenti Atina’da bir binada güçlü bir patlama meydana geldi. Patlama neticesinde çok sayıda binada maddi hasar meydana gelirken bir kişinin yaralandığı belirtiliyor. Patlama sonrasında binada yangın çıktı.

Patlamaya bağlı olarak vücudunda ağır yanıklar oluşan bir kişi hastaneye sevk edildi. Patlamanın etkisiyle yaklaşık 200 metre çapındaki alanda bulunan çevre binaların da camlarının kırıldığı ve binaların zarar gördüğü belirtiliyor.

Patlamanın etkisiyle binalardan kopan parçalar nedeniyle şehrin ana caddelerinden biri olan Syngrou Caddesi’nde trafikte aksamalar meydana geldiği ifade ediliyor.

İtfaiye ekiplerinin binadaki yangını kontrol altına aldıkları belirtilirken patlamaya henüz neyin neden olduğu bilinmiyor. Yetkililer güçlü patlamanın sebebinin araştırıldığını açıkladı.

VOA tarafından geçilen Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Atina’da Bir Binada Güçlü Patlama haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.