“Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor”

“Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor”

ABONE OL
15:32 - 21/05/2021 15:32
“Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 

Dünya Sağlık Örgütü’nün aksi bir açıklama yapmasına karşın Alman Robert Koch Enstitüsü Başkanı Lothar Wieler, halen kullanımda olan Corona virüsü aşılarının virüsün Hindistan varyantına karşı etkilerinin az olabileceğini söyledi. Alman yetkili bu tezini mevcut çalışmalara dayandırdı.

Lothar Wieler düzenlediği basın toplantısında, kullanılmakta olan Corona virüsü aşılarının Hindistan varyantına karşı etkisi konusunda henüz ellerinde çok fazla bilgi olmadığını, ancak elde edilen ilk sonuçların aşıların etkisinin az olabileceğine işaret ettiğini söyledi. Alman yetkili, iki hafta içerisinde daha detaylı sonuçların ellerine ulaşmasını beklediklerini belirtti.

Wieler, mevcut duruma göre Almanya’nın İngiltere’ye yönelik seyahat tavsiyelerini gözden geçirdiğini de belirtti. Almanya, vaka sayılarındaki düşüş nedeniyle ülkede kontrollu normalleşmeyi başlatıyor.

VOA tarafından geçilen “Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor” haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. “Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor” haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan “Aşılar Her Varyanta Karşı Korumuyor” haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.