Antalya Golf, Türkiye´nin En İyi Golf Kulübü Ödülü´ne layık görüldü

Antalya Golf, Türkiye´nin En İyi Golf Kulübü Ödülü´ne layık görüldü

ABONE OL
12:07 - 01/11/2023 12:07
Antalya Golf, Türkiye´nin En İyi Golf Kulübü Ödülü´ne layık görüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Antalya’nın Belek bölgesinde, eşsiz doğal güzellikleriyle öne çıkan golf sahalarından birisi olan Antalya Golf Kulübü, 2023 World Golf Awards tarafından son yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye’nin en iyi golf sahası seçildi.

Uluslararası standartlara uygun dizaynı, muhteşem manzaraları ve kaliteli hizmet anlayışıyla dikkat çeken tesis, dünyanın dört bir yanından gelen golf tutkunlarının favorisi haline gelirken, ödülü Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkenti Abu Dhabi’de Antalya Golf Kulübü’nün Genel Müdürü Ahmet Çağıl aldı.

Genel Müdür Ahmet Çağıl yaptığı açıklamada, ” Mutluyuz, gururluyuz. Bu ödül sonrası yeni bir ödül almaya daha hak kazandık.2023 World Luxury Golf tarafından son yapılan değerlendirme sonucunda Türkiye’nin en iyi golf sahası seçildik.Antalya’nın golf tutkunları için ayrıcalıklı bir destinasyon olduğumuzu bir kez daha gösterdik.Antalya Golf olarak, zengin flora ve fauna ile çevrili, 36 delikli bir sahada konumlanıyoruz ve golf severlere benzersiz bir deneyim sunuyoruz. Aldığımız bu prestijli ödül, Türkiye’nin golf turizmi açısından önemli bir yer tutuyor. Bu konuda tüm emeği geçen başta yatırımcılarımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. (Halil Öncü)

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.