Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu

Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu

ABONE OL
22:46 - 10/11/2022 22:46
Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Ankara’nın Altındağ ilçesindeki bir konutta ölü bulunan Afgan uyruklu 5 kişinin nasıl öldürüldüğüyle ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Ankara Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Altındağ ilçemizde bir konutta meydana gelen ve yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 şahsın ölümüyle sonuçlanan müessif olay, Cumhuriyet Savcılarımızın nezaretinde bütün boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Olayın sebebi ve failleri belirlendikçe kamuoyuyla paylaşılacaktır” denildi.

Basına yansıyan bilgilere göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı olayla ilgili ilk incelemede cesetlerin bir haftalık olduğu kaydedildi.

Örnek Mahallesi’nde birlikte yaşayan Afganistan uyruklu 5 kişiden haber alamayan yakınlarının durumu polise bildirmesi üzerine, cesetlerin bulunduğu bildirildi.

İddiaya göre, cesetlerden birisi elleri ve ayakları bağlanmış şekilde evdeki bir dolaptan çıkarıldı.

Ankara Emniyeti’nden yapılan bilgilendirmede ise, “10.11.2022 günü saat 19.30 sıralarında Altındağ İlçesi Örnek Mahallesinde bulunan bir adrese kendisinden haber alınamayan şahıs ihbarı üzerine gelinmiş, çilingir marifeti ile ikamete girildiğinde yabancı uyruklu olduğu değerlendirilen 5 erkek şahsın kesici alet yarasıyla eks olduğu görülmüştür. Maktullerin açık kimlik bilgilerinin ve bulguların tespitine yönelik çalışmalara Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Nöbetçi Savcısı nezaretinde Adli Tıp Başkanlığı ve Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünce devam edilmektedir” denildi.

VOA tarafından geçilen Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu haberi web sayfamıza otomatik olarak VOA sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Ankara’da 5 Afgan Ölü Bulundu haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.