Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor

Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor

ABONE OL
20:09 - 17/10/2020 20:09
Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Yeniden Rus turistleri Vietnam’a getirebilmek için, daha doğrusu, Nha Trang beldesindeki tesislerin bulunduğu Khanh Hoa bölgesini açabilmek için turizm yetkilileri, Rus tur operatörleri ve havayollarının yerel temsilcileri bir araya geldi.

Turizmciler tesislerin Kasım ayında açılmasını istiyor

Vietnam Sivil Havacılık İdaresi’ne (CAAV) Rus turistleri Vietnam’a götürmek için charter uçuşlarına devam etme önerisiyle bir mektup gönderildiğini söyledi. Aynı zamanda, Rus havayolu S7’nin Vietnam’daki ana temsilcisi Le Van Nghia, havayolu şirketinin günde bir uçuş ile Khanh Hoa’ya Rus turistleri ulaştırmak için charter seferleri yapmaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

Vietnamlılar Rus turistleri istiyor

Rus tur operatörü Pegas Turistic’in bir bölümü olan Pegas Misr Travel Vietnam’ın Başkanı Hoang Phong Thu, “Vietnamlı partnerlerimiz bize sürekli olarak Rus turistleri Vietnam’a ne zaman getireceksiniz diye soruyor” dedi.

Eyalet hükümeti, Rus turistleri Khanh Hoa’ya geri getirmek için Anex Vietnam, Pegas Misr Vietnam ve Siberia Airlines gibi yabancı seyahat acenteleriyle bir plan üzerine çalışıyor.

Rusya, Khanh Hoa’da Çin’den sonra en büyük ikinci turist pazarı.

Geçen yıl 451.000’den fazla Rus turist Khanh Hoa’yı ziyaret etti, bunların çoğu ülkeye charter seferleriyle geldi ve uzun süre konakladı.

Ancak Khanh Hoa eyaletinin turizm departmanı direktörü Tran Viet Chung, Vietnam’ın koronavirüsün yayılmasını sınırlamak için yabancılara kapalı olması nedeniyle Rus turistlere izin verme teklifinin merkezi hükümet tarafından reddedilebileceğini söyledi.

Vietnam’da aynı Tayland’ta olduğu gibi pratikte yeni hastalık vakaları yok, ancak iki ülkede sınırlarını yabancı turistlere açmaya cesaret edemiyor. (Tourexpi)

Resim: AA

TOUREXPI tarafından geçilen Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor: havayolları hazır, yetkililer ise kararsız haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor: havayolları hazır, yetkililer ise kararsız haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Anex ve Pegas Vietnam’ı açmak istiyor: havayolları hazır, yetkililer ise kararsız haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.