***  Altın kemer yine Nikolai Valuev'in oldu…

*** Altın kemer yine Nikolai Valuev'in oldu…

ABONE OL
00:00 - 16/06/2019 00:00
***  Altın kemer yine Nikolai Valuev'in oldu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 
Devlerin karşılaşmasını 40 ülke naklen yayınladı

ALTIN KEMER NİKOLAİ VALUEV’İN

Cengiz Koç da güçlü rakibi Detweiller’i sayıyla yenmeyi başardı

valuev-b.jpg
valuevintro1.jpg“TAM PERFORMANS GÖSTEREMEDİM!”

Max-Schmeling Halle de yapılan profesyonel ağır siklet boks dünya şampiyonası’nda Rus kökenli dev boksör Nikolai Valuev, Amerikalı dünya şampiyonu  John Ruiz’i hakem kararıyla 3-0 yendi. Valuev, nefes kesen bir karşılaşmanın ardından daha önce kaptırdığı altın kemerin yeniden sahibi oldu.

“DOKUZ KİLO VERDİM!”

Maçtan sonra konuşan Valuev, hazırlık çalışmalarında verdiği dokuz kilonun kendisini halsiz düşürdüğünü dile getirip istediği performansı tam olarak gösteremediğini ifade etti. Ruiz ile yeniden karşılaşmayı düşünebileceğini ifade eden Valuev’i altın kemeri maçı izleyen eşine adadığını söyledi.

Cengiz Koç , Rene Dettweiler’i devirdi

koc-a.jpg
cengiz-a.jpg
21 AY ARA VERDİ

Takım arkadaşı Rene Dettweiler ile karşılaşan Cengiz Koç, 21 aydır boksa ara vermesinden dolayı kendisine şans tanımayan boks otoritelerine sürpriz yanarak genç rakibini yendi. 8 raund süren karşılaşmayı 2-0 hakem kararı ile kazanan Cengiz Koç, boksta hala söz sahibi olduğunu kanıtladı. Üç ay boyunca geceli gündüzlü bu maça hazırlandığını ifade eden Cengiz Koç, Dettweiler’in çok teknik dövüşen bir boksör olduğunu ifade ederek “Detlef kolay lokma değildi, zorlanmadım dersem yalan olur!” diye konuştu. 

“ARTIK ARA VERMEK YOK!”

Rakibine nispeten daha atak bir dövüş çıkaran Berlinli boksör, kazandığı maçın ardından antrenörü, efsane boksör Oktay Urkal’a teşekkür etti. Koç, Urkal ile çok iyi bir ekip oluşturduklarını dile getirip birlikte daha pek çok başarıya imza atacaklarını ve boksa bir daha uzun süre ara vermeyi düşünmediğini söyledi. Çok sayıda Türk kökenli seyircinin izlediği boks karşılaşmalarının 40 ülkede naklen yayınlandığı açıklandı.
Orhan Önaldı-ha-ber.com-berlin
cengiz-z.jpg

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.