Almanya’nın Dortmund kentinde polis Türk’e ait kuaför salonunu bastı

Almanya’nın Dortmund kentinde polis Türk’e ait kuaför salonunu bastı

ABONE OL
00:32 - 08/02/2021 00:32
Almanya’nın Dortmund kentinde polis Türk’e ait kuaför salonunu bastı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Chemnitzer caddesinde bulunan Fatma Kasmann’a (48) ait ve pandemiden dolayı kapalı olan Kopfarbeit kuaför salonu polis baskınına uğradı.

Salonu temizlemek ve etrafı toparlamak için bir arkadaşıyla orada bulunan salon sahibi bir çocuk annesi Fatma K. şöyle konuştu:

“Pandemiden dolayı kapalı olan salonu bir arkadaşımla fırsat bularak temizlemek ve toparlamak için burada buluştuk. Bizim dükkânda bulunmamızın henüz yarım saati dolmadan üç araba dolusu on kişilik polis ve zabıta ekibi baskınıyla karşılaştık. Sanki birilerini silahla öldürmüş gibi polislerin içeriye bir girişleri vardı ki bizleri çok korkuttu. Komşulardan aldıkları şikâyet telefonlarından dolayı salonda corona kurallarına aykırı saç kesimi yapıldığı söyleyen polis bizleri derhal dışarı çıkararak zabıta kapıyı mühürledi.”

30 yıldan beri Almanya’da yaşayan ve 2016 yılından itibaren salon işleten kurallara aykırı davranışıyla suçlanan Fatma K.:

“Elbette kurallara uymayı biliyoruz, saç filan kesmedik. Salonun ön cephesi zaten camlı dışarıdan bakıldığında içerde neler yapıldığı net görülüyor. Olanlar çok üzücüdür” dedi.

Öte yandan kamu güvenliği ve hizmetini sağlayan zabıta ekibi salon sahibine yüksek miktarda para cezası kesilebileceğini söyledi.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.