Almanya´da seyahat sektöründe normalleşme devam ediyor

Almanya´da seyahat sektöründe normalleşme devam ediyor

ABONE OL
22:30 - 10/07/2021 22:30
Almanya´da seyahat sektöründe normalleşme devam ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Almanya´daki normalleşme, artan uçak bağlantıların ve tatilcilerin gidebilecekleri destinasyonların çoğalmasının yanısıra kendini havalimanlarında yeniden açılan mağaza ve restoranlarda da gösteriyor.

Bu yaz yaklaşık 40 farklı destinasyona gidilebilen Nürnberg Havalimanı´nda şimdi de mağaza ve dükkanlarla birlikte restoranlar da yeniden açıldı ve tatilciler bu şekilde eskiden alıştıkları konforlu şekilde istedikleri yerlere gidebiliyor.

Nürnberg Havalimanı´nda yolculara en rahat tatil havasını yaşatmak isteyen dükkan ve restoranların çoğu artık yeniden açılmış olup yolculara mal ve hizmet sunmaya başladı.

Havalimanının bekleme bölgesinde bulunan Duty Free mağazalarından tutun, kitap ve dergi satan „Schmitt & Hahn“ kitabevine ve Terminal 2´de bulunan REWE süpermarkete kadar yolcular artık yeniden hiç bir şeyden mahrum kalmıyor.

Tatile uçmadan önce ani bir açlık hissine kapılanlar da buna çare bulabilirler. Ünlü ve sevilen Mövenpick restoranı olsun, „Alman simidi“ sayılabilecek „Bretzel” sunan Brezel Sepp olsun, McDonalds olsun artık hepsi açık.

Havalimanlarındaki durumların da artık normale döndüğünü gören Alman tatilcilerin bunun da etkisiyle daha da fazla rezervasyon yapmaları bekleniyor. (Tourexpi) Resim: © Flughafen Nürnberg GmbH

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.