Almanya boks galası Türklerin zaferiyle bitti

Almanya boks galası Türklerin zaferiyle bitti

ABONE OL
01:40 - 16/06/2019 01:40
Almanya boks galası Türklerin zaferiyle bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

 
 Almanya boks galası Türklerin zaferiyle bitti

Almanya’nın Göppingen kentinde gerçekleştirilen Avrupa ve Kıtalararası altın kemer boks müsabakasında Fırat Arslan ve Alexander Alekseev, yenişemezken, Gökalp Özekler altın kemeri ülkemize getirdi. Alekseev, kemerini korurken, Fırat Arslan’ın köşesi sonuçtan memnun kalmadı.  

Hamburg bölgesinden Universum Box- Promotion ile Türklere ait olan EC Boxpromotion tarafından ortaklaşa düzenlenen boks karşılaşmalarında EVS Arena salonunda ringe çıkan Milli boksörümüz Gökalp Özekler, Fransız rakibi karşısında ringde üstünlüğünü bastan sona kadar korurken rakibini etkisiz hale getirerek adeta ringden sildi süpürdü. Karşılaşma sonunda WBC Dünya Boks Konseyi kemerini kazanan taraf oldu. Karşılaşmadan sonra Promotör Erol Ceylan, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamasında Gökalp’ın ilerisi için gelecek vadettiğini ve kendisini sonuna kadar destekleyeceğini dile getirdi.

turk-boks-gal-b.jpg
turk-boks-gal-c.jpg

Eski Dünya Boks Şampiyonlarımızdan 41 yaşındaki Fırat Aslan ve EBU Avrupa Şampiyonu 31 yaşındaki Rus asıllı Özbekistanlı boksör Alexander Alekseev, ringde karşı karşıya geldi. Gecenin en heyecan yaratan karşılaşmasında iki tecrübeli boksör adeta ringde ölüm, kalım maçı sergilemelerine rağmen, her iki boksörün çabaları sonucu sonuç vermedi. Hakemlerin kararıyla gecenin nefes kesen karşılaşması berabere ilan edildi. Ve Rus asıllı Özbekistanlı Avrupa Şampiyonu boksör Alexander Alekseev, karşılaşmanın galibi ilan edildi. Karşılaşma sonunda Profesyonel boks antrenörlerinden Bülent Başar, Oktay Urkal ve Fritz Sdunek, karşılaşmadan memnun olduklarını dile getirdiler.

turk-boks-gal-d.jpg
turk-boks-gal-e.jpg

Öte yandan karşılaşmaları T.C Stuttgart Başkonsolosu Mustafa Türker Arı, Stuttgart Muavin Konsolos Berki Tuna Atala, Türk Boks Federasyonu As Başkanı Mustafa Koçin, üç kemer sahibi boksörümüz Selçuk Aydın, dünya şampiyonu Çağrı Ermiş, WIBF Uluslararası Bayanlar Boks Federasyonu ve dünya boks şampiyonu Asiye Özlem Şahin’in yanı sıra birçok tanınmış isimlerin yer aldığı karşılaşmaları Vedat Alyaz’ın sunumuyla yayınlandı.  

ha-ber.com 

 

Inal

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.