Almanlar’ın yeni otel anlayışı

Almanlar’ın yeni otel anlayışı

ABONE OL
21:47 - 21/10/2021 21:47
Almanlar’ın yeni otel anlayışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Sağlık en önemli varlık, herkes için!

Bu anlayış doğrultusunda otellerde kapalı alanların iç hava temizliği, temiz içme suyu, bol ışık çok önemsemiyor.

Ekolojik sürdürülebilirlik konusunda kişisel refah ve konukların ve personelin sağlığı ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olduğu vurgulanıyor.

Sürdürülebilir oteller için GreenSign sertifikası veren InfraCert ve Sentinel Haus Enstitüsü yetkinliklerini bir araya getirdi ve sürdürülebilir otellerin sertifikasyonu için başarılı sistemini genişlettiker: Binalarda sağlık alanında pazar ve deneyim lideri olan Freiburg Sentinel House Institute (SHI) ile işbirliğine imza attılar.

GreenSign kriterleri kataloğunu sağlıklı iç mekan havası, temiz içme suyu, sürdürülebilir ve düşük kirletici temizlik maddeleri ve diğer sağlık yönleri hakkında somut, anlaşılır bilgileri içerecek şekilde genişletmeyi hedefliyorlar.

Sentinel Haus Enstitüsü Genel Müdürü Peter Bachmann, inançla, “Sadece kendimizi iyi hissettiğimizde, sürdürülebilir otellerin harika tekliflerinden ve fikirlerinden gerçekten zevk alabilir ve bunları deneyimleyebiliriz” diyor.

Bu konu ile ilgili ‘Yeşil Turizm Kampı’ adı altında 24-26 Kasım 2021 tarihleri ​​arasında Almanya’nın Bad Herrenalb kentinde yarının otel endüstrisi masaya yatırılacak.

Anlayış değişti:

Oteller artık iklim dostu, yeşil ve sağlıklı olmak durumunda.

Almanyadaki toplantıya katılmak isteyen turizm şirketleri otel, catering, tedarikçiler ve MICE endüstrisi sürdürülebilirlik konusunda yoğun bir deneyim ve bilgi alışverişi için buradan kayıt olabilirler.

 www.greensign.de/ www.sentinel-haus.de

Tourexpi / Resim: © greensign

TOUREXPI tarafından geçilen Almanlar’ın yeni otel anlayışı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Almanlar’ın yeni otel anlayışı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Almanlar’ın yeni otel anlayışı – Tourexpi, sizler için turizmde olup bitenleri takip ediyor! haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.