Alman Tur operatörleri satışlarda patlama bekliyor

Alman Tur operatörleri satışlarda patlama bekliyor

ABONE OL
16:37 - 05/05/2021 16:37
Alman Tur operatörleri satışlarda patlama bekliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Kaplan
Best

Avrupa pazarlarından uzun zamandır ilk defa iyi haberler gelmeye başladı. Özellikle Alman tur operatörleri bu yaz için beklenti ve tahminlerinde çok iddialılar.

Aşılardaki gelişmeler ve AB Korona pasaportu 2021 yazının kurtulacağına işaret ediyor.

Alman tur operatörlerinin rezervasyonların hızlıca artığını bildiriyor.

TUI’nin bir sözcüsü basına yaptığı açıklamada “Almanya’daki aşı kampanyası muazzam bir hız kazandı ve rezervasyonlar da sürekli artıyor” dedi. TUI, bu yılki tatil paketlerinin önceki yıllara göre daha ucuz olacağını varsayıyor. Tatil ve seyahate hasret kalanlar fiyat konusunda bu yıl çok daha rahatlar. Tur operatörlerine göre, yüksek fiyatlı oteller bu yıl çok daha popüler.

Bu olumlu gelişmelerin ışığında Alman seyahat acentaları yeniden harekete geçtiler. Seyahat acentelerinden alınan bilgilere göre, Almanların çoğu daha uzun süreli tatil paketleri için rezervasyon yaptırıyorlar. Ayrıca, daha yüksek kategorilerdeki oteller ve daha iyi konumlardaki daha büyük odalar daha çok talep edilmeye başladı.

FTI Group’un genel müdürü Ralph Schiller, tatil sezonu için rahatlama yürürlüğe girer girmez bir seyahat patlaması bekliyor. Schiller “Mayorka ve Dominik Cumhuriyeti gibi hiçbir seyahat uyarısı olmayan destinasyonların – Mayıs ve Haziran tarihlerinde çok iyi satılmasında seyahat etme arzusunun ne kadar büyük olduğunu görüyoruz“ dedi.

Sektördeki ikincisi olan DER Touristik de rezervasyon eğrisinde “önemli bir artış” görüyor. Der Touristik Orta Avrupa sorumlusu Ingo Burmester, “İnsanlar olabildiğince güvenli ve olabildiğince erken seyahat etmek istiyor” dedi. (Tourexpi) Resim: AA

Inal

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.