Daha uzun bir süreliğine korona virüsün etkileri ile yaşamamız gerekeceğine inanan DRV, „siyasi planların odağında kısıtlamaların geri alınmasını sağlayacak stratejiler bulunmalı“ dedi.
Bunun aynı zamanda Almanya´nın genel ekonomik durumu için önemli olduğunu vurgulayan, DRV Başkanı Norbert Fiebig „uluslararası seyahatlerin de adım adım mümkün kılınması lazım“ diye konuştu.
DRV bu doğrultuda şu adımlar öneriyor:
Resim: © DRV
TOUREXPI tarafından geçilen Alman Seyahat Birliği DRV´dan 8 noktalı yeniden başlama konsepti haberinde ha-ber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi yoktur. Alman Seyahat Birliği DRV´dan 8 noktalı yeniden başlama konsepti haberi web sayfamıza otomatik olarak TOUREXPI sitesinden geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan Alman Seyahat Birliği DRV´dan 8 noktalı yeniden başlama konsepti haberinin hukuki muhatabı haberi geçen web siteleri ve ajanslardır.
ALMANYA
30 gün önceALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026ALMANYA
15 Mayıs 2026